Gáz ha megkérem anyám vagy apám, hogy a hátszőrömet segítsenek leborotválni?
Apámnak haláláig én vágtam a lábkörmét...
Nekünk nem gond ilyesmire megkérni a családtagokat. Anyám meg szokott kérni, hogy segítsek a melltartóját bekapcsolni.
Ugyanakkor van olyan család is, ahol ez nem normális, és nem kérik meg egymást ilyenekre.
Tehát igazából rajtatok múlik. Ha NEKED nem gáz megkérni, akkor a mi véleményünk mit sem számít, kérd meg nyugodtan...
Ha 12 éves fiam ... Még max 16 éves korig...
Jó ég, ezeknek a gyerekeknek majom az anyja, apja???
Csak egy tanács:
Minél jobban borotválsz/borotváltatsz valamit, annál erősebb szőrszálak nőnek, sokkal gyorsabban.
Ezért kellene gyantáztatnod, ami ha viszonylag rendszeressé válik, már nem is lesz fájdalmas. (Tapasztalat!)
És hogy válaszoljak is, simán megkérhettem volna a szüleimet, gond nélkül megtették volna, csak a fentebb leírt biológiai tény miatt járok kozmetikushoz.
Ezt valahogy így képzelném el, ha el akarnám képzelni, de nem akarom:
https://www.youtube.com/watch?v=mmTgR8vd9o4&ab_channel=Watch..
Hát Kérdező, én nem csinálnám meg neked, ha a barátnőd lennék, már ne is haragudj:D gusztustalan szerintem is.
Tényleg volt aki megcsinálta?
Gondolom velük élsz. Figyelj, szerintem a hát nem gáz. Alsógatyában is leülhetsz egy székre, amíg leborotválják. Intimebb testtájak szőrtelenítésére már gáz lenne megkérni őket, meg arra is, hogy úgy borotválgassanak, hogy a fürdőkádban ülsz meztelenül (ha köztetek nem is gáz, mások - pl. egy leendő barátnő - szemében igen).
Inkább az a probléma, hogy lehet, hogy marhára nincs ehhez kedvük, főleg mivel borotválni elég gyakran kell. Ezért én is inkább ajánlanám a gyantáztatást (tartósabb eredmény, a szőr ritkásabban és vékonyabban is nő vissza), vagy ha rá tudod szánni a pénzt, akkor az IPL szőrtelenítést (ez csak sötét szőrnél és világos bőrnél működik jól). Minden alkalommal véglegesen kiirtja egy csomó szőrszáladat, a többi csak hetek múlva, meggyengülve, és benövés, kipattogzás nélkül nő vissza. Néhány alkalom után a szőrtelenség végleges. Én a bikinivonalamat és a hónaljamat csináltattam meg 15 évvel ezelőtt, azóta 3-4 kósza szőrszálam jelenik csak meg visszatérően, azokat kihúzom egy csipesszel. Nem emlékszem pontosan, hány alkalom kellett hozzá, talán egy tucat. De rengeteg időt, vesződést, bőrirritációt, és sok-sok pengét és borotvahabot megspóroltam vele.
18#
én sem értem, a hónaljszőrtelenítést sem, férfinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!