Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám meghalt. Értelmetlennek...

Apám meghalt. Értelmetlennek érzem az életet?

Figyelt kérdés
Mindennapi dolgokat. Nehéz munkába menni. Tegnap este halt meg. Ma kell intézni a temetést. Mi ilyenkor a teendö és szerintetek mennyi idő múlva kapunk temetésre időpontot? Minél hamarabb lenne jó.
2023. jan. 11. 05:34
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
23%

Részvétem! I

ilyenkor jár neked a szabadság egy hétre minimum, érdemes élni vele.

2023. jan. 11. 05:43
 2/27 anonim ***** válasza:
94%

Őszinte részvétem.

A miateendo.hu oldalon jól össze van szedve minden.

2023. jan. 11. 06:38
 3/27 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező: részvétem! miaateendo.hu oldal valóban részletesen leír mindent. A többin sajnos csak az idő segít.

#1: legalább ne beszélnél hülyeséget. Ha dolgozik, akkor 2 nap fizetett távollét jár neki hivatalosan.

2023. jan. 11. 06:44
 4/27 anonim ***** válasza:
88%

Részvétem. Az időpont helyfüggő, minél kisebb településen laksz, annál hamarabb, Miskolcon nálunk 2 hét volt, de Budapesten egy hónap is lehet, falun meg 1 hétnél kevesebb is. Attól is függ, hamvasztást kértek-e.

Szabadságból tudtommal 2 nap jár a rendes szabadságodon felül, nyilván a rendesből is tudsz kivenni, biztosan megértik, de a háziorvosod kiírhat táppénzre idegi alapon.

Lelkileg idővel egyre könnyebb lesz, de nekem pl. pszichológus is segített a gyászfeldolgozásban (szintén háziorvos vagy családsegítő tud TB alapon is, ill. léteznek gyászfeldolgozó csoportok.

Megint települése válogatja, de van, ahol egy temető egy konkrét temetkezési céghez tartozik, érdemes előbb temetőt választani, és aztán céget. Válogasd ki a ruháját, amiben temetni vagy hamvasztani szeretnétek, mert be kell majd vinni.

Ha bármire szükség van még, kérdezz, de mindent el fognak mondani.

2023. jan. 11. 06:45
 5/27 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon sajnalom, reszvetem. Az idopont kozelsege attol is fugg, hogy hol lenne a temetes. Ezt valoszinuleg ma meg fogod tudni, de nem itt tolunk. Ha van lehetoseg a telepulesen tobb temetkezesi vallalkozasbol valasztani, akkor nagyon jol gondold at, menj el tobbhoz is, es ugy hozd meg a dontest. Nagy kulonbsegek tudnak lenni szolgaltatasban is, arban is. A temetkezesi vallalkozo elmondja, h neki milyen okiratokra lesz szuksege. A mi esetunkben a holgy mindent maga intezett, szerzett be, es nem dragan. Ilyenkor az ember valoban azt erezheti, h az eletenek az ertelmet veszitette el. De ujra vissza lehet talalni ebbol a mely pontbol is a normalis eletbe idovel. Sok erot es kitartast!
2023. jan. 11. 06:50
 6/27 anonim ***** válasza:
94%
Részvétem
2023. jan. 11. 07:28
 7/27 anonim ***** válasza:
95%
Időpontok stb sok mindentől függnek kezdve hogy pl mekkora város vagy település?
2023. jan. 11. 08:19
 8/27 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk most estünk túl egy hasonló eseten, mi egy temetkezési vállalatot bíztunk meg az intéznivalókkal, az egyetlen teendönk annyi volt, hogy aláírtuk a szerzödést, a többit ök rendezték. Nekünk annyit kellett eldönteni, hogy lesz temetve, hová, és mi legyen a temetés menete.
2023. jan. 11. 08:30
 9/27 anonim ***** válasza:
96%

Fogadd őszinte részvétem!

Teljesen normális, amit most érzel.

Ha meg tudod. oldani, vegyél ki szabadságot, adj időt magadnak a feldolgozásra.

2023. jan. 11. 08:34
 10/27 anonim ***** válasza:
80%
Orvost megkéred ő kiír egy hétre.
2023. jan. 11. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!