Apám meghalt. Értelmetlennek érzem az életet?
Részvétem! I
ilyenkor jár neked a szabadság egy hétre minimum, érdemes élni vele.
Őszinte részvétem.
A miateendo.hu oldalon jól össze van szedve minden.
Kérdező: részvétem! miaateendo.hu oldal valóban részletesen leír mindent. A többin sajnos csak az idő segít.
#1: legalább ne beszélnél hülyeséget. Ha dolgozik, akkor 2 nap fizetett távollét jár neki hivatalosan.
Részvétem. Az időpont helyfüggő, minél kisebb településen laksz, annál hamarabb, Miskolcon nálunk 2 hét volt, de Budapesten egy hónap is lehet, falun meg 1 hétnél kevesebb is. Attól is függ, hamvasztást kértek-e.
Szabadságból tudtommal 2 nap jár a rendes szabadságodon felül, nyilván a rendesből is tudsz kivenni, biztosan megértik, de a háziorvosod kiírhat táppénzre idegi alapon.
Lelkileg idővel egyre könnyebb lesz, de nekem pl. pszichológus is segített a gyászfeldolgozásban (szintén háziorvos vagy családsegítő tud TB alapon is, ill. léteznek gyászfeldolgozó csoportok.
Megint települése válogatja, de van, ahol egy temető egy konkrét temetkezési céghez tartozik, érdemes előbb temetőt választani, és aztán céget. Válogasd ki a ruháját, amiben temetni vagy hamvasztani szeretnétek, mert be kell majd vinni.
Ha bármire szükség van még, kérdezz, de mindent el fognak mondani.
Fogadd őszinte részvétem!
Teljesen normális, amit most érzel.
Ha meg tudod. oldani, vegyél ki szabadságot, adj időt magadnak a feldolgozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!