Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehete a családom idegesít...

Mit tehete a családom idegesítő, értelmetlen kérdései ellen?

Figyelt kérdés

Ha itthon vagyok teljesen kikészítenek. Értelmetlen marhaságokkal jönnek, egyszer se tudok leülni enni, hogy ne kérdezzék meg, hogy jaj falatozol, jaj megint eszel, jaj mit veszel. Vagy az ellen, hogy bemegyek filmezni, jön valako hozzánk, aki megkérdezi, hogy hol vagyok, mire a következő beszélgetés zajlik le, hogy megkérdezi az illető anyámtól, hogy hol vagyok, a válasza anyámnak, hogy benn a szobájában, mire megkérdezi az illető, hogy megint benn van, erre anyám, hogy mindig. Vagy épp vendégek vannak, és minden alkalommal meg kell kérdezzék az unokatestvéremet, hogy van barátnőd vagy barátod, mire azt mondja, hogy nem, rögtön az böfögi be anyám, hogy nekem (mármint a lányának sincs).

És komolyan mondom, az ilyen beszélgetések, beszólások után, mindig rossz a kedvem, hogy úgy állít anyám be, mintha egész nap a hét minden napján a szobámban ülnék, és nincs barátom, tehát egy rakás szerencsétlenség vagyok, mert mindig ez a téma, szomszéd is kérdezősködik, nagyanyám is jön mind ezzel a hülyeséggel, mintha ne lehetne barát nélkül élni.

2018. aug. 27. 14:46
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Hány éves vagy? Otthon kell, hogy lakjál még?
2018. aug. 27. 14:55
 2/5 Kecske4 válasza:
73%
Szerintem hívd el az egyik barátod és mutatsd be anyádnak(nyugi engem is szoktak idegesíteni a rokonaim az ellen nem tudsz tenni semmit) egyébként hány éves vagy?
2018. aug. 27. 15:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbálj velük beszélgetni, kommunikálják, hogy lássák hogy nem vagy szerencsétlenség! Ha meg nem foglalkoznának veled, akkor az lenne a bajod! Hány éves vagy?
2018. aug. 27. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Miért látsz ellenséget a családodban?

Én úgy látom, egyszerűen szívesen foglalkoznak veled, mert szeretnek.

Keress (akár interneten) olyan embereket, akikkel kicsi koruk óta nem törődik sem apjuk, sem anyjuk. Beszélgess velük és megérted, hogy miért jó, hogy a te szüleidet érdekli, mit nézel a tévében, mit eszel és az ízlik-e neked stb.

2018. aug. 27. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Jah nálam is ez volt, én elkezdtem ignorálni őket utána csak rosszabb lett, így aztán kénytelen voltam elköltözni, 4-utcával arrébb viszont ez is hiba volt, ha véletlen nyitva hagyom az ajtót/ablakot pl szellőztetni valamelyiket mindig beeszi a fene és elkezd okoskodni, úgyhogy idén az lesz hogy teszek lezárható rácsos szellőzőket az ablakok alá, és innentől mindigy minden zárva lesz.

A gáz az hogy amelyik szobában az ablak az utcára néz gyakorlatilag használhatatlan mint hálószoba, ha a redőny lenn van sötét van/illetve ha valamelyiket éppen beakarja enni a fene akkor meg megy a kopogtatás,elgondolkodtam hogy befalazom....

Jelenleg házat eladni lehetetlen,pénzem meg nincs elköltözni.

2020. jún. 2. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!