Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nektek is szokott...

Lányok, nektek is szokott olyan lenni bizonyos harisnyáknál, h csúszós a talpa? Nem idegesítő? Lehet ez ellen tenni valamit?

Figyelt kérdés
Vannak bizonyos harisnyák ezek közül a fényes, lycrásak közül, aminek elég csúszós az anyaga. Pl ha keresztbe teszem a lábam nem marad ott, mert lecsúszik. Ez még csak nem is akkora baj, inkább az zavar nagyon, h a legtöbb cipőben csúszkál a lábam, illetve, ha otthon mezítláb vagyok a harisnyában rendesen oda kell figyelni, h el ne csússzam. Cipőben is tök kényelmetlen, h nem elég stabil benne a lábam. Elég idegesítő dolgok ezek, főleg ha sietek. Ti jártatok már így? Van esetleg valami praktika a csúszósság kiküszöbölésére? Jó, hát ha más nem, akkor majd elhordom őket a converseemmel, meg van egy fűzős csizmám is, amihez jó lehet, bár azt picit sajnálnám, mert amúgy szép harisnyák, szép árnyalat, szépen (nem túl feltűnően) csillan meg rajtuk a fény, szóval szeretném csini cipővel, csini ruhával is hordani őket, ha ki lehet küszöbölni valahogy a csúszósságot, mert így hiába szép, de szörnyen idegesítő... :/

2018. jún. 17. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem az összes harisnyám ilyen , de engem nem zavar egyáltalán.

A cipőkpen is csúszik a lábam meg a lakkozott parkettán is de nem zavar, legfeljebb jobban odafigyelek a járkálásnál.

F

2018. jún. 17. 14:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Csak egy textil talpbetét kell a cipőbe.

Én a szandálokba is ragasztok, mert csúszkál benne mezitláb a talpam. Volt, hogy féltem, hogy szó szerint leesek róla, amitől méginkább izzadni kezdtem.

Ja, én csak magassarkút hordok.

Otthon meg papucs. Problem solved

2018. jún. 17. 14:25
 3/8 A kérdező kommentje:
És a textil talpbetét nem látszik ki a magas sarkúból? És a balerinából? Nekem azokból van a legtöbb, van pár magas sarkúm is meg néhány belebújós cipőm. Ezek közül mindben csúszkál. Van 2 szandim is, de azokat nem nagyon hordom, mert mászkálok benne pár órát és tiszta szutyok lesz a talpam, amit gyűlölök, mert igénytelen, és ha haza értem lábmosással kell kezdeni.. :/ Nekem mezítláb pont, h tapad a lábam a cipőbe, nem csúszkál, de mezitlábra nem veszek cipőt, mert hamarabb tönkre megy, kikopik, elhasználódik. Általában harisnyát vagy harisnyazoknit veszek hozzájuk, ami általában jó szokott lenni, viszont van most ez a néhány csúszós anyagú, ami belezavart a dolgokba. De köszi a tippet, mindenképp ki fogom próbálni a textil talpbetétet, mert hát veszteni valóm nincs, ha működik akkor jó, ha nem, akklr is ugyanott vagyok, mint most. Esetleg meg tudnád mondani, h hol kapni ilyet? Illetve, h minden cipődhöz külön van vagy csak 1-2 pár van amit az éppen aktuális cipődbe teszel?
2018. jún. 17. 15:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát furcsa, ha lecsúszik ha keresztbe teszed a lábaidat. Lehet nagyobb méretű, mint kellene, inkább kisebbet vegyél. Én igaz nem hordok női cipőket, mert pasi vagyok, de tudom, hogy azoknak a belseje olyan, hogy sima és a nylon anyag csúszhat rajta, ez ellen nagyon nem tudsz mit tenni, meg kell szokni. Nekem akkor csúszkálnak ezek a lycra harisnyák,-amiket szeretem hordani- ha duplán veszem fel, de nem zavar :)
2018. jún. 17. 16:29
 5/8 anonim válasza:
Mi lenne, ha a cipőbe ragasztanál egy pici leukoplastot, hogy legyen ami ad egy kis tapadást az érdességével? Ráadásul észre sem vehető.
2018. jún. 22. 15:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a kínaiban veszem.

Zárt cipőből nem látszik ki.

Szandiba meg ragasztom úgy, hogy a lábujjaimnál már ne legyen.

Jobb, ha mindbe külön van, mert méretre kelk vágni.

Feketében is kapható, az diszkrétebb.

2018. jún. 24. 23:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Alkalmi nyitott cipőkben szerintem bénán nézne ki ha tennél bele betétet. Ha nem nagy a cipő, alig csúszkál.
2018. jún. 25. 11:23
 8/8 anonim válasza:
ha ktömöd valamvel a harisnyát és teszel pl pöttyöket ragasztópisztolyjal a talpára akkkor nem cúszik
2018. jún. 25. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!