Van olyan, akinek komolyan tetszik ha egy karakter minden mondata után megismetel el bizonyos szót?
Több animeben és mangaban is láttam ilyet, de a fairy tail-ban nevetségesen sok van.
Azt hittem a "kabo" nal nem lesz rosszabb, de a csillaglelkek is megfertozodtek ezzel a rossz szokással.
Gemini: piriznek , puriznak
Cancer: ebi
Halak: zura
Kígyó tartó vagy ki is mondd valamit.
Ugye a már említett tok aki kabozik, egyik mellék ellenség is abból az évadból, a blue pegazus főnök man-ezik, az izmos, fehér hajú fairy tail mágus pedig a mondataiba építi hogy "férfi", persze oda nem illően. Egyszerűen nem hiszem el hogy valakinek ez tényleg tetszik.
Kuroko no Basuke
Midorima Shintaro - nanodayo
Nagyon király anime nézd csak meg! :)
Disznó kaszinós a 6-os ovábol:"poyo" Ez cuki volt. Az ebit megszoktam, a kabo is elment, de a többi már tényleg csak felt%sz. Volt a Starry Skyban (126-150) valami kutató, az is ismételgetett valamit... ;(.
Az otoku viszont már csak akkor vált unalmassá, mikor azt mondja a sorozat alatt 6x Lucynak hogy "és még te hivod magad férfinak". A "men" közömbös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!