Van olyan dolog, amire gyerekkorodban ráneveltek a szüleid, de visszanézve totális értelmetlenség volt?
Vagy olyan,amit akkor nem volt szabad,tiltottak,de még ma sem érted,hogy miért
Nem olyanra gondolok,hogy nem szabad kirohanni az úttestre,mert ez érthető.
Inkább olyanra,hogy ne igyál evés közben,mert béka nő a hasadban (nyilván azért,hogy ne telítsen el,de ha folyadék nélkül nem tudsz enni,máris értelmetlenné válik)
Nem ehettem negrót,mert anyám szerint veszélyes (14 éves voltam -.-)
Ne köhögjek (betegen elég nehézkes megoldani)
Ha viszket az orrom,ne vakarjam meg
Te jó ég! Miért ne vakard meg,azt megmondták? Meg miért ne köhögj?
A negró vicces :-) de miért?
A mákosat konkrétan elképzeltem :-)
A fütyülős nálunk is volt :-) aztán kaptam egy játéksípot,mikor már sírtam,hogy így se tudok fütyülni :-)
4-es vagyok!
Azért nem vakarhattam meg,mert anyám állítása szerint csupa baci a kezem (vagyis mindenkié),ezért ne nyúljak az arcomhoz,mert pattanásom lesz meg...stb.amit éppen sikerült kitalálnia
Azért ne köhögjek,mert a bacikat a levegőbe juttatom és ők is elkaphatják ! Mondta,hogy zsepibe inkább,de azonnal dobjam ki !!!
Volt hogy nem volt nálam zsepi,és a pulcsim ujjába köhögtem,na azért is szidott,mert ,,viszem magammal a bacit'' meg a ruha is olyan lesz !
Negrót azért nem ehettem,mert szerinte veszélyes.Simán megfulladhatsz tőle-mondta anyám !
Ez egy baromi nagy cukorka-mondta-be sem szabadna venned a szádba !
2 nappal ezelőtt is leordított mikor talált a zsebemben egyet O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!