Gáz ha megkérem anyám vagy apám, hogy a hátszőrömet segítsenek leborotválni?
Figyelt kérdés
Épp nincs barátnőm akit megkérjek.2023. jan. 14. 14:14
1/35 anonim válasza:
Akkor menj el kozmetikushoz vagy gyantaszalonba ahol legyantázzák neked. Igen, gáz a szüleidet megkérni. De ha ti ilyen viszonban vagytok, akkor hajrá.
2/35 anonim válasza:
Miért lenne gáz?
Fiamnak simán megtenném, ha kéri.
Vagy menj gyantáztatni, de az fáj.
3/35 anonim válasza:
Én tuti nem kérném meg őket, de ha olyan viszonyban vagytok, akkor szerintem megkérheted őket.
4/35 anonim válasza:
Attól függ, milyen a kapcsolatotok.
5/35 anonim válasza:
Egyes vagyok. Ha a 12 éves fiam megkérne, akkor egyszer megtenném neki, aztán elvinném kozmetikushoz. Az anyja vagyok, de egy bizonyos kor után már ne én gyantázzam a hátát. Nem azért, mert fúj, hanem mert a gyerekem és ne én szőrtelenítsem már. Mivel barátnőt említesz a kérdésben gyanítom 18 elmúltál. Legközelebb a zacsiddal mész anyudhoz?
6/35 anonim válasza:
Szerintem olyan 16 éves korig még belefér. De akkor is csak egyszer, próbaképp.
7/35 anonim válasza:
Szerintem semmi rossz nincs abban, ha családtagok segítenek egymásnak. Amit a kérdező ír, pláne nem gáz. Nekem sokkal gázabb, amit a haverom mesélt, hogy az unokatsójának, aki 45 éves pasi, a mai napig az anyja vágja a lábkörmeit. (Ez valós, nem kitalált, Budapesten élnek.)
8/35 anonim válasza:
Szerintem ha olyan a kapcsolatotok, akkor simán.
9/35 anonim válasza:
#7 nekem is anyám vágja, igaz ő pedikűrös :D
30F
10/35 anonim válasza:
És akiknek sosem volt barátnőjük, azok mostanra majommá lettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!