Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen érzés volt elköltözni...

Milyen érzés volt elköltözni a szülői házból? 22/N

Figyelt kérdés

Másfél hónapja költöztem össze a párommal egy nagy kertes házba, 2 km-rel a családomtól.

Régen alig vártam , hogy költözzek tőlük, most viszont furcsa,idegen az egész. Szerettem anyáék házát és a szobámat is, sok szép és sok rossz emlék is kötődik a házhoz. 7 évet laktam ott, mivel anyukám újraházasodott és született egy féltesóm. Engem nem szeret anya annyira mint a húgom, ő sokkal jobban el van kényeztetve, engem meg kb leszartak,megtűrtek ott. Ugyanakkor mégis hiányzik az akkori életem (?) vagy a ház? Ott volt a gondtalan tinikor, nem kellett dolgoznom, hétvégente a barátokkal lógtam, ismerkedtem új emberekkel. Most meg van egy szar munkám, és háztartás mellett még tanulok is, szóval 0 szabadidőm van.

Mi a fene a bajom ? Olyan üresség érzet van bennem.

Bocsánat, ha katyvasz az írásom, jól esett leírni a gondolataim.

Vajon hogy tudnék boldogabb lenni?

2023. jan. 3. 23:22
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva annyira boldog voltam,hogy elköltözhettem,pedig egyáltalán nem volt rossz kapcsolat a szüleimmel. Jó volt önállónak lenni,azzal élni,akit szeretek. A meló nem volt a legjobb,de egynek elment. Szuper volt,hogy tényleg azt csinálhattam,amit szerettem volna semmiről sem kellett beszámolni senkinek,azt főztem,amit én akartam és akkor,amikor akartam. Lehettek a házban állataim. 23 évesen megszületett a kislányunk. Jelenleg 27 vagyok és már el sem tudom képzelni, hogy vissza költözzek valaha is.
2023. jan. 4. 21:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!