Milyen érzés volt elköltözni a szülői házból? 22/N
Másfél hónapja költöztem össze a párommal egy nagy kertes házba, 2 km-rel a családomtól.
Régen alig vártam , hogy költözzek tőlük, most viszont furcsa,idegen az egész. Szerettem anyáék házát és a szobámat is, sok szép és sok rossz emlék is kötődik a házhoz. 7 évet laktam ott, mivel anyukám újraházasodott és született egy féltesóm. Engem nem szeret anya annyira mint a húgom, ő sokkal jobban el van kényeztetve, engem meg kb leszartak,megtűrtek ott. Ugyanakkor mégis hiányzik az akkori életem (?) vagy a ház? Ott volt a gondtalan tinikor, nem kellett dolgoznom, hétvégente a barátokkal lógtam, ismerkedtem új emberekkel. Most meg van egy szar munkám, és háztartás mellett még tanulok is, szóval 0 szabadidőm van.
Mi a fene a bajom ? Olyan üresség érzet van bennem.
Bocsánat, ha katyvasz az írásom, jól esett leírni a gondolataim.
Vajon hogy tudnék boldogabb lenni?
"Kellene egy stabil tamasz, aki a szulok utan a pasid lenne…"
Amíg valakinek támaszra van szüksége, addig a legjobban teszi, ha eleve nem költözik el otthonról. Majd akkor, ha már önállóan is megáll a lábán.
"szimplán a felnőtté válás"
Semmilyen életkorban sem normális dolog úgy túlterhelnie magát valakinek, hogy semmi szabadideje se maradjon, hogy ne legyen ideje saját magára, hogy legalább láthassa, hogy merre van az előre és kitalálhassa a hogyan továbbot. Ez nem kell, hogy együtt járjon a felnőtté válással, vagy bármilyen más életszakasszal, csak arra jó, hogy elkezdjen legyártani magának valami pszichoszomatikus betegségeket.
Azt írtad, hogy
"amit a kérdező leír, az nem a szülői házból elköltözés miatt van, hanem szimplán a felnőtté válás".
Nem, nem szimplán a felnőtté válás miatt van, hanem a túlterheltsége miatt. A túlterheltség pedig egyáltalán nem kell, hogy együtt járjon a felnőtté válással. Erről beszélek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!