Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan választanátok gyermek...

Hogyan választanátok gyermek elhelyezésben?

Figyelt kérdés

Párom külőn szeretne menni, van egy közős babánk, még nem adta be papírokat de szerintem ez lesz vége, milyen lehetőségek vannak, ha valakinek volt bírósági tárgyalása mit választott vagy választana ha már jobb ujj megoldást tudna.

Egyáltalán nem vagyok informált ebben témában létszives ne kövezzetek meg.

A másik hogy most először vitte el magával ez 2.este lesz, hogyan dolgoztátok fel ezt az időszakot, nekem most mindha vmi nyomná mellkasom (nagyon jó apuka) tudom csak minden órába meg kérdezném mit csinálnak kuldjőn képet, írtam is neki reggel 2-3szor és hát mondta ne zaklassam. Nem tudom mi tévő legyek gyerek elhelyezésben, és hogy ha tényleg fog kapni napokat azt hogy fogom tudni elviselni.

2022. dec. 31. 16:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
10 hetes gyereket elvihet?😮😮
2023. jan. 2. 20:36
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha az anya odaadta, miért ne vihetné el? Anyatejest is vihet. Amíg lefejt anyatejjel vagy tápszerrel megeteti, nem veszélyeztetés, nem lép közbe a hatóság sem.
2023. jan. 2. 21:04
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
10 hetes gyereknél a láthatás is úgy lesz megítélve, hogy odamehet hozzád és nálad (a te jelenlétedben) lehet együtt a babával.
2023. jan. 7. 23:17
 24/26 anonim ***** válasza:
De amíg nincs láthatásról bírói végzés, addig nem számít, hány hetes a baba.
2023. jan. 7. 23:19
 25/26 anonim ***** válasza:

Ezért kéne ezt hajtani mihamarabb!

A szövegből nekem az se világos, hogy házasok vagy sem. Ha nem házasok, akkor is döntés kell a gyerekelhelyezésről!

2023. jan. 7. 23:25
 26/26 anonim ***** válasza:
51%
Nekem felsős lanyaim vannak, nagyon jò apa vagyok, minden tanu mellettem szolt, anyanak se lakasa,megcsalt stb mègis annyi esèlyem volt a birosagon mint a trojai falònak az Epsomi lovasderbin.
2023. jan. 8. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!