Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lenne a reakciótok, ha...

Mi lenne a reakciótok, ha anyátok a bort választaná helyettetek?

Figyelt kérdés
Tegyük fel tegnap 22 óta nonstop vesegörcsöd van, aludni max fél órát tudtál az éjjel, azt is részletekben. A vesegörcsöd olyan 15 körül elállt ma. Megkérted anyádat, hogy este, ha vészhelyzet lenne, betudjon vinni a kórházba. Beleegyezett, majd közli 17:30-kor, hogy nem bírja ki, muszáj innia, mert annyira leamortizálták a munkahelyén. Sajnos minden nap iszik, mert nem bírja az életet anélkül. Nem tipik alkoholista, igaz évek óta minden este iszik 4-5 pohár boros kólát, de durva részegségik nem issza le magát, csak az utolsó pohár után elalszik a fotelben, majd nagyon morcás és ilyen "hagyjál magamra agresszívan" viselkedik, ha felkelted eléggé össze-vissza beszél és ideges lesz. De nem bánt senkit, meg nem üt, stb. Szóval lényegében annyit mondott, hogy majd fizethetek taxit a kórházba... Csak engem keserített el? Nektek erre milyen reakciótok lenne?

2022. jan. 27. 17:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

De! tipik alkoholista!

Szomorú egyébként!

Ha meg vese görcsöd volt éjjel, ma miért nem mentén a kórházba?

Mire vársz?

Egyébként meg nem kell taxi. Hívj mentót

2022. jan. 27. 17:56
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Anyukád alkoholista, és igen, tipikus. Nagyon sajnálom, nehéz neked lehet. Ha vészhelyzet van, hívj taxit, sajnos mást nem tudsz csinálni.
2022. jan. 27. 17:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szép anya...
2022. jan. 27. 18:01
 4/11 A kérdező kommentje:
Mentőknek meghagyom a baleseteket, stroke-ot, stb. Két és fél éve szenvedek a veseköveimmel, 1 hétig bent, majd haza, majd megint be, majd haza, stb. Nem hívhatok mindig mentőt...
2022. jan. 27. 18:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hívjál taxit, ismerőst. Ne legyél már fogyi.
2022. jan. 27. 18:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
De. Ez 100% mélyreható alkoholizmus..
2022. jan. 27. 21:18
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Alkoholista teljesen.
2022. jan. 27. 22:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Minden este 4-5 boros kólát iszik?

Nem gondol arra, hogy ennyi kóla roppant egészségtelen?

;-)

2022. jan. 27. 22:20
 9/11 Metionin ***** válasza:
36%
Semmi. Gondolom már korábban feltűnt volna, hogy alkesz, mivel az apám is az, szóval láttam már alkeszt, úgy nőttem fel. Az alkesznek első a pia, eszembe se jutna megkérni bármire. Ha elmúltam volna 12, hívtam volna magamnak mentőt. Az alatt meg valószínűleg átmentem volna a szomszédba, hogy hívjanak nekem mentőt. Gyerekkoromban a szomszéddal hívattam rendőrt is, amikor balhéztak anyámék, mert nekünk nem volt telefonunk.
2022. jan. 28. 09:53
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Taxi, ismerős. Ő függő, nem lehet vele számolni.
2022. jan. 29. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!