Kupis tinilányok - ti szeretitek hogyha tiszta, rendezett szoba vár benneteket otthon ( mert vki megcsinálja helyettetek) vagy kb mindegy, jó az úgyis, ahogy van?
Kupis tini lány vagyok/voltam (egy picit még mindig)
Én tartom a vallást miszerint a kupiban is rendszer van :D
Ez nem mindenkire igaz mondjuk . Nem szerettem soha ha bele nyulkapiszkálnak a dolgomba. Valamint borzasztó lehet azzal a tudattal kikerülni otthonról hogy ott döbbensz rá hogy a dolgok nem hordják el magukat. Egyszóval meg kell tanulni rendet tartani kivéve ha a kupid a rended :,D
Én már 21 vagyok, de tininek én is elég kupis voltam. Hiába volt rendetlenség én tudtam mindenről, hogy mi hol van. Anyukám sokszor mondogatta, hogy milyen rendetlen szobám van, és ha már nagyon nem bírta, akkor rendet tett, amíg nem voltam otthon, de én kimondottan utáltam. Allergiás vagyok rá, ha valaki a cuccaimhoz nyúl, na meg utána nem találtam semmit, mert nem tudtam, hova tette.
Valamennyire kinőttem belőle úgymond, mostmár azért rendet tartok, de ha huzamosabb ideig otthon vagyok, akkor néha még elszabadul a káosz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!