Kupis tinilányok - ti szeretitek hogyha tiszta, rendezett szoba vár benneteket otthon ( mert vki megcsinálja helyettetek) vagy kb mindegy, jó az úgyis, ahogy van?
Nem vagyok már tini, de hétvégente és sulis szünetekben még mindig otthon szoktam lenni általában.
Amiket te írtál (takarítás) az egyáltalán nem zavar, amiatt nem szoktam haragudni, de azt nagyon utálom, ha anyukám elkezd rendezkedni a szobámba, és mindent össze-vissza elpakolgat úgy, ahogy neki tetszik. Na, olyankor kiborulok. :D Legjobb, hogy képes átjönni a lakásomba, és ott is pont ugyanúgy rendezkedik, mint otthon. De nem csak nálam, családon belül bárhová megy, ugyanezt csinálja, amíg többször rá nem szólnak...
A takarításnak viszont még inkább örülni is szoktam, legalább nekem nem kell.
"Ikea felszámolása... :D" - Az mit jelent?
"Szóval semmi magánéletsértés vagy kutakodás." - Tudom én, hogy csak jót akarsz neki, mégis rosszat teszel, mert így elveszed tőle a lehetőséget, hogy ő maga tartsa rendben a szobáját, és amikor majd egy egész lakást, vagy házat kell rendben tartania, iszonyú nehéz lesz neki, ha nem hagyod, hogy most, kicsiben megtanulja rendszeresen takarítani...
Utálom ha bárki turkál/rendet rak a szobámban. Majd én azt megcsinálom, felporszívózok, felmosok, meg minden, csak hagyják békén a magánszférámat. Igen, kupis a szobám, elismerem, hétközben mintha bomba robbant volna. Elismerem, lehetne szebb is. De hétvégén kitakarítok. Mindennek megvan a maga helye, része, nem kell arrébb pakolni, mert mondjuk hetekig nem találok füzeteket.
16/l
"az IKEA-zás az az, h csak épphogy benézel a szobába, de 6 bögrével, két tányérral, egy pohárral és néhány törölközővel jössz ki. :D"
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!