Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan választanátok gyermek...

Hogyan választanátok gyermek elhelyezésben?

Figyelt kérdés

Párom külőn szeretne menni, van egy közős babánk, még nem adta be papírokat de szerintem ez lesz vége, milyen lehetőségek vannak, ha valakinek volt bírósági tárgyalása mit választott vagy választana ha már jobb ujj megoldást tudna.

Egyáltalán nem vagyok informált ebben témában létszives ne kövezzetek meg.

A másik hogy most először vitte el magával ez 2.este lesz, hogyan dolgoztátok fel ezt az időszakot, nekem most mindha vmi nyomná mellkasom (nagyon jó apuka) tudom csak minden órába meg kérdezném mit csinálnak kuldjőn képet, írtam is neki reggel 2-3szor és hát mondta ne zaklassam. Nem tudom mi tévő legyek gyerek elhelyezésben, és hogy ha tényleg fog kapni napokat azt hogy fogom tudni elviselni.

2022. dec. 31. 16:14
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
52%

Azt írod, hogy babátok van.A babákat, 3 éves kor alatti gyereket automatikusan az anyának ítélik, mivel ott van a helye az anyja mellett.

Ugyanúgy, mint ahogy akár csak egy kutya vagy macska kölyköt sem választanak el 1 hetesen az anyjától.

2022. dec. 31. 16:25
 2/26 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem babát nem vihet el.
2022. dec. 31. 16:28
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek már második éjszaka nem alszik az anyjánál, úgyhogy nagyobb az, mint egy baba.
2022. dec. 31. 16:29
 4/26 anonim ***** válasza:
87%

Nincs sehol leírva, hogy nem viheti el a gyereket az apja 3 éves kora előtt. Ez egy hibás verögződés.

Kérdező

Próbáld azt nézni, hogy mi a legjobb a gyereknek. Te írtad, hogy nagyon jó apa az exed. A gyereknek szüksége van az apjára.

2022. dec. 31. 16:30
 5/26 anonim ***** válasza:
88%
Amennyiben bármelyik fél azt kéri, közös felügyelet lesz.
2022. dec. 31. 16:36
 6/26 anonim ***** válasza:
66%
Gyerekcsinálás előtt nem ártott volna kijárni az iskolát, megtanulni helyesen, érthetően írni.
2022. dec. 31. 17:00
 7/26 anonim ***** válasza:
61%

#4 Az "elvitel" meg az életvitelszerű nevelés közt azért aprócska különbség van...Senki nem is írta rajtad kívül, hogy nem viheti el.

De szerinted mondjuk egy fél éves gyereket megítélnek apukának, vagy osztott felügyeletre?És akkor mondjuk apa szoptatja?

2022. dec. 31. 17:43
 8/26 anonim ***** válasza:
86%
Közös felügyelet lenne a legjobb. Az intelligens emberek belátják, hogy ez a legjobb a gyereknek, feltéve, ha a gyerek mindkettőtöket szereti.
2022. dec. 31. 17:53
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
A ti helyzetekben az tud kellemetlen lenni, ha a gyereked apja pl. úgy dönt, nem hozza vissza a gyereket. Mert a bírósági gyermekelhelyezésig bármelyik szülőnél lehet a gyerek. Tehát ha annak lezárultáig nem lenne együttműködő, semmit sem tudnál tenni.
2022. dec. 31. 18:06
 10/26 anonim ***** válasza:
13%
Apuka nem viheti el csak úgy a gyereket. majd pisloghatsz ha ezzel villog a bíró előtt hogy vele több időt van a gyerek, és szar anya vagy.
2022. dec. 31. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!