Hogyan választanátok gyermek elhelyezésben?
Párom külőn szeretne menni, van egy közős babánk, még nem adta be papírokat de szerintem ez lesz vége, milyen lehetőségek vannak, ha valakinek volt bírósági tárgyalása mit választott vagy választana ha már jobb ujj megoldást tudna.
Egyáltalán nem vagyok informált ebben témában létszives ne kövezzetek meg.
A másik hogy most először vitte el magával ez 2.este lesz, hogyan dolgoztátok fel ezt az időszakot, nekem most mindha vmi nyomná mellkasom (nagyon jó apuka) tudom csak minden órába meg kérdezném mit csinálnak kuldjőn képet, írtam is neki reggel 2-3szor és hát mondta ne zaklassam. Nem tudom mi tévő legyek gyerek elhelyezésben, és hogy ha tényleg fog kapni napokat azt hogy fogom tudni elviselni.
Azt írod, hogy babátok van.A babákat, 3 éves kor alatti gyereket automatikusan az anyának ítélik, mivel ott van a helye az anyja mellett.
Ugyanúgy, mint ahogy akár csak egy kutya vagy macska kölyköt sem választanak el 1 hetesen az anyjától.
Nincs sehol leírva, hogy nem viheti el a gyereket az apja 3 éves kora előtt. Ez egy hibás verögződés.
Kérdező
Próbáld azt nézni, hogy mi a legjobb a gyereknek. Te írtad, hogy nagyon jó apa az exed. A gyereknek szüksége van az apjára.
#4 Az "elvitel" meg az életvitelszerű nevelés közt azért aprócska különbség van...Senki nem is írta rajtad kívül, hogy nem viheti el.
De szerinted mondjuk egy fél éves gyereket megítélnek apukának, vagy osztott felügyeletre?És akkor mondjuk apa szoptatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!