Mit tehetek, hogy ha már nem tudom elviselni a lányom zenei ízlését? Komolyan határozzam meg, mit hallgathat? Hogyan ellenőrizzem?
A lányom kb. 14 évesen kezdett el magától zenét hallgatni. Most 17. Rock zenével kezdett alapból, aztán szép lassan a metal felé fordult. Lány létére mindenféle rikácsolós, hörgős zenét hallgat. Utánanéztem, és van az álala hallgatott zenészek között egy templomégető elítélt gyilkos is, egyéb bandák meg tele vannak drogosokkal, heroinfüggőségről szólnak a szövegek. De leginkább a hangzás zavar, szerintem lelkileg torzít az, ha valaki ének helyett borzalmas hörgést hallgat, semennyire sem normális egy lánynál aztán pláne. Szerintem még a szexuális fejlődését is befolyásolja, mert így a kortársai nem fognak rá igazi lányként tekinteni, nem lesznek vele tisztekettudóak, udvariasak, haverként fogják maximum kezelni, vagy épp kiröhögni.
Mit tegyek? Komolyan tiltsam?
92#
Nagyon szépen köszönöm!
Ezt fogom napokig hallgatni!😂😂😂😂
Ennek a kérdésnek a ki írója vagyok: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamas..
Mint látható, ezt nem én írtam ki (páran írták a másik alatt).
80- Tudok én irni marhasagot is.
Blues-jellegzetesen kék, depresszív stílus. Színe miatt rendőrzenének is szokták hívni. Többnyire szőke nők viselik, de ezt a hibát a férfinemű blúz rajongók igen gyorsan korrigálják.
Lambada
Igen teherbeejtő stílus, ezért lambadára táncolni a muzulmán országokban azonnali megkövezést von maga után
Népdal
Egyszerűen tömegoszlató tömegpusztító fegyver.
Opera metál
Már éppen kezdenéd élvezni az operaénekesnő dalát, amikor felbőgetik az elektromos gitárt amíg vér nem folyik beszakadt dob- és egyéb hártyáidból.
Axl magyarázata: Vagyis a meditációd végét jelentő csendes tengerzúgás után rögtön egy olyan heavy metál szám robban be, amitől helyből katapultálsz a tetőn át.
Új hullám
A rap alfaja a régi hullám mellett. Csomagtartókban művelik.
Didizmus
Egyedüli hazai képviselője Fekete Kétszersült Dádé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!