Meddig kell ellenőrizni a furdest a gyerekeknél?
Figyelt kérdés
Kezd szégyenlős lenni kicsit de nem mosakszik meg rendesen csak pancsol.2021. ápr. 11. 17:33
2/16 A kérdező kommentje:
9
2021. ápr. 11. 17:41
3/16 anonim válasza:
Mi 7 évesnél nem ellenőrizzük. Pedig nem is szégyellős.
Az ellenőrzés azt jelenti, hogy végig bent vagy és bámulod? Egy bizonyos életkor felett ez azért idegesítő.
Ha 6-7 éves, és okvetlen szükségesnek érzitek, akkor az azonos nemű szülő legyen bent.
Bár nem értem, mit kell olyan nagyon ellenőrizni ezen.
4/16 anonim válasza:
9 évesnél túlzásnak érzem, hogy ellenőrizni akarjátok.
5/16 anonim válasza:
Heti 3* megfürdeted rendesen a többi napon pancsol ,az teljesen higénikus. Inkább azt tanítsd meg neki, ha még fennál, hogy ne vizeljen bele a vízbe.
6/16 anonim válasza:
Szerintem elég ha fürdés után megkérdezitek hogy meg e mosta jól mindenét.
7/16 anonim válasza:
"A füled mögött is megmostad?" :) Tanítsátok meg hogyan mosakodjon alaposan, de lehetőleg takarékosan. És tanítsátok meg még most, hogy fütyit is meg kell, óvatosan hátrahúzni a bőrt, hogy később ne legyen baj (pl. fitymaszűkület) belőle. Most még lehet neki ilyet mondani, később már kínosabb lesz.
8/16 anonim válasza:
Mondjuk a nemét nem írtad, de nyilván értelemszerűen a lányoknál is fontos, hogy óvatosan, de alaposan mosakodjanak.
9/16 anonim válasza:
Kb első osztályos korig, érettség és veszélyhelyzet függő.
10/16 anonim válasza:
Addig, amíg egyedül nem hagyható a vízben.nekem pl egyik már 5évesen saját maga elmondta, mi hol van, és még is mosta. A másikat 7 évesen is felügyelni kellett, mert csak játszott. Ráadásul szokása volt lebukni a víz alá.
Azt viszont jó lenne tudni, hogy a tisztaság miatt akarod felügyelni, vagy azért, hogy nehogy baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!