Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meddig kell ellenőrizni a...

Meddig kell ellenőrizni a furdest a gyerekeknél?

Figyelt kérdés
Kezd szégyenlős lenni kicsit de nem mosakszik meg rendesen csak pancsol.
2021. ápr. 11. 17:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor engem is zavart volna ha néznek fürdés közben.
2021. ápr. 11. 20:39
 12/16 anonim ***** válasza:
94%

És, akkor? Pancsoljon, majd ha csúfolják azért, mert retkes a füle mögött, így járt.

9 éves, nem 9 hónapos, hogy fürdetni kelljen.

2021. ápr. 12. 10:45
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
szerintem kb elsős koràig..de én is azt gondolom rå kell kérdezni hogy megmosta e ezt vagy azt testrészét, és igen a testrészéhez kisfütyi is hozzátartozik, de nagyon is önàllóak tudnak lenni, max 10-13 éves korukig fürödtek a fiú tesóval közösen, utàna mindenki egyedül, de nem szegyenlősség végett.
2021. ápr. 14. 08:02
 14/16 anonim ***** válasza:
97%
Engem 13 éves koromig bámultak, maradandó traumát okozott, amiatt lettem borzalmasan szemérmes. Ha már zavarja, akkor ne legyél bent közben. Ahogy előttem írták, mikor elkezdik csúfolni, mert koszos, megtanul fürödni rendesen.
2021. ápr. 14. 11:09
 15/16 anonim ***** válasza:
97%

14:

Úristen, ez durva nagyon sajnálom.

2021. ápr. 14. 13:54
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig is picit szégyenlős voltam, viszont imádtam pancsolni. Nagyon. Utoljára szerintem 8 éves korom környékén segített anyukám fürdés közben (lány vagyok). Én a pancsi imádatot úgy kompenzáltam, hogy játszottam/folyattam magamra a vizet vagy negyedórát tuti, és utána normálisan le tudtam fürdeni. Ha a gyereketeknél is ez van, simán csinálhattok olyat, hogy 5 percenként beszóltok neki a fürdőszobába, ogy jó lenne, ha már elkezdene mosakodi. Harmadiknál már meg fogja unni :D.

Viszont 9 évesen már kezdődnek neki a hormonok, kezd kialakulni a testképe, nem előnyös, ha ilyenkor már nem tartják tiszteletben azt amit ilyen szempontból kér, főleg, hogy a szüleiről van szó.

2021. máj. 24. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!