Meddig kell ellenőrizni a furdest a gyerekeknél?
És, akkor? Pancsoljon, majd ha csúfolják azért, mert retkes a füle mögött, így járt.
9 éves, nem 9 hónapos, hogy fürdetni kelljen.
14:
Úristen, ez durva nagyon sajnálom.
Én mindig is picit szégyenlős voltam, viszont imádtam pancsolni. Nagyon. Utoljára szerintem 8 éves korom környékén segített anyukám fürdés közben (lány vagyok). Én a pancsi imádatot úgy kompenzáltam, hogy játszottam/folyattam magamra a vizet vagy negyedórát tuti, és utána normálisan le tudtam fürdeni. Ha a gyereketeknél is ez van, simán csinálhattok olyat, hogy 5 percenként beszóltok neki a fürdőszobába, ogy jó lenne, ha már elkezdene mosakodi. Harmadiknál már meg fogja unni :D.
Viszont 9 évesen már kezdődnek neki a hormonok, kezd kialakulni a testképe, nem előnyös, ha ilyenkor már nem tartják tiszteletben azt amit ilyen szempontból kér, főleg, hogy a szüleiről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!