Anyám minden áron ellenőrizni akarja a facebookomat! Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Anyám követeli a facebook jelszavamat, és miután megadtam neki, az összes hozzászólást, chatet szóról szóra átnéz, sé ez rettenetesen zavar! Belép a pivát szférámba! És amikro megváltoztattam a jelszavamat, ordított velem ,hogy hogy merészelem, és hogy megbízott bennem, de csalódnia kellett bennem, és inkább meg se születtem volna, akkor 3 napig nem alszik, mint egy őrült takaryt, mosogat, sík ideg. Én már hónapok óta nem használom se a facebookot, se a meesengert, mert már rettegek írni mgé a legjobb barátomnak is. Mit tegyek?????? Másik fiók kizárva, mert az egész gépemet ellenőrzi, és az ssd-t és a hdd-t elviszi szervízhez, hogy nézzék át. Vadidegen embereknek mutogatja az adataimat. Mit tegyek? Tehet ő ilyet?
ja, és elfelejtettem, 16/f vok :) barátom gépéről írom ezt.
2019. máj. 20. 14:54
2/43 anonim válasza:
Esetleg te is ellenőrizhetnéd,vagy ha nem is akkor csak kérdezd meg,hogy ő mit szólna hozzá
2019. máj. 20. 14:58
3/43 anonim válasza:
Ne add meg neki a jelszavad.
2019. máj. 20. 14:59
4/43 anonim válasza:
16 évesen nem kéne ennyire kontrollàlnia. Én megvàltoztatnàm a jelszavakat, ennyi privát szféra mindenkinek jár. Ha ebből neki az jön le, hogy bár ne szült volna meg, az komoly mentális problémákat jelez.
Egyébként az égvilágon semmit nem ér el vele, most is a háta mögött írsz. A felesleges, ostoba tiltás csak hazugságot és àtverést szül. Egyébként hogy tervezi, meddig ellenőrozget még?
2019. máj. 20. 15:00
5/43 anonim válasza:
Köszönd meg, hogy figyel rád és aggódik érted!
2019. máj. 20. 15:02
6/43 anonim válasza:
Adtál rá okot,hogy ezt teszi veled?
Valamitõl tart, hogy olyan dolgot csinálsz,ami nem a korodnak megfelelõ;Nyerd vissza a bizalmát.
2019. máj. 20. 15:03
7/43 anonim válasza:
Csinalj egy masik regisztraciot is. Ezt nezegesse a masikat hasznald.
2019. máj. 20. 15:13
8/43 anonim válasza:
Ha amugysem nagyon hasznalod,töröld le,vagy függeszd fel.
Lehet utánna meg eszi a fene,hogy nem tud kutakodni.
Azért ilyet mondani,hogy megse születtél volna,kicsit durva,sokat elárul...
2019. máj. 20. 15:14
9/43 anonim válasza:
"Vadidegen embereknek mutogatja az adataimat. Mit tegyek? Tehet ő ilyet?"
Nem.
2019. máj. 20. 15:19
10/43 anonim válasza:
16 eves vagy ?
Baratodnal anyad hata mogott , neki hazudva , megiscsak hasznalod a Web-et?
Ne legyel ketkulacsos : hopp , masik jelszo es becsuletesen jelentsd be , hogy ne olvassa a magancuccaidat.
Ha igy hazudozol, akkor en, mint felnott, nem csodalom, hogy aggodik az edesanyad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!