Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek a gyerekek mennyir...

Szerintetek a gyerekek mennyire vannak oda a karácsonyi ünnepért úgy őszintén vagy csak elviselik inkább?

Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 10:43
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat egész jó vélemények vannak
2022. dec. 26. 15:23
 32/35 Metionin ***** válasza:
97%
Szerintem az ajándékok meg a fa, díszek és a sütik miatt szereti a legtöbb. Én is szerettem kb. Addig amíg rá nem jöttem, hogy nálunk ez is csak üres látszat és ugyanúgy idegnek vagyunk egymásnak, akik épp egy feldíszített döglött fa körül ordítoznak. Szóval olyan 7-8 éves koromig szerettem, vártam de utána a hátam közepére sem kívántam.
2022. dec. 26. 19:48
 33/35 anonim ***** válasza:
90%

Én szerettem. Most a kisfiam azt mondja, ő az ajándék miatt, de én egy ajándékomra sem emlékszem gyerekkorombol. A nappaliban díszítették a fát a szüleim, de mi nem nézhettük meg. Viszont üveg volt az ajtóban, és valami átcsillogott, azt nagyon szerettük. Meg nézni a különböző házak ablakaiban a diszitest, a fákat.

A fenyő illata, a csendben forgó színes gömbök, a partvis nyelére sorjázott, cérnával kötözött szaloncukrok, a csillagszoro, az igazi gyertyák, a pillanat, mikor az ajtó kitárult, és megpillantottuk a fát… Ezek…

2022. dec. 27. 00:43
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Utáltam az egészet, mert 24-e reggelétől ment a mártírkodás, ha segítettünk, akkor azon ment a feszkó (ordítás, hogy "nem jól takarítunk"), ha inkább elmenkültünk, akkor meg azért, hogy "mindent nekem kell csinálnom".

Ergo 24-e ebédjekor már a f... ki volt az egésszel, én túl voltam legalább 4 síráson, mert tényleg a semmiért kiabált velem mostohaanyám.

Apa halászléfőzés címén inkább kimenekült az udvarra (hóban is képes volt bográcsban megcsinálni, csak ne kelljen benn lennie), de amikor utánamentem, hogy inkább neki segítek, mostohaanyám már ordított, hogy mit keresek kinn, azonnal menjek be takarítani.

Stb. 24 este bájolgás, 25-26 bájolgás olyanokkal, akik amúgy az év többi napján ölik egymást.

Ajándékok: sohasem az, amit kértem, hanem mindenféle hasznotalan vacak.

2022. dec. 27. 12:36
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Én a karácsonyfa, a fenyőillat, a csillogó díszek miatt szerettem, gyerekként ez megbabonázott. Most is látom a gyerekek szemében ezt a csodálkozást, ahogy a karácsonyfát nézik, szinte újra visszatepülök az időben én is. Nekik sajnos már nem jut fehér ünnep, nekünk még volt hideg idő, hótakaró, bent a jó meleg, ami kiszökött a rosszul záródó gerébtokos ablakokon :D, és a karácsony csodája.
2022. dec. 28. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!