Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek a gyerekek mennyir...

Szerintetek a gyerekek mennyire vannak oda a karácsonyi ünnepért úgy őszintén vagy csak elviselik inkább?

Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 10:43
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
98%

Én szerettem és utaltam is.

A rokonlatogatos részt szerettem, az otthonit nem annyira.

Nálunk anya mindig idegbeteg volt. Tipikusan a karácsonyra ki kell fullosan takaritani, mintha az ÁNTSZ jönne, 8-féle kaját csinálni, fát díszíteni stb. Aztán az sikerült 30 múlva eljutni oda, hogy ne számítson a patyolat tiszta ablak és elég 1 leves, főétel és süti.

2022. dec. 26. 11:39
 12/35 anonim ***** válasza:
95%

Nyilván a gyerekeknek nincs saját keresetük amit elcseszhetnek számukra fontos, másoknak meg baromságokra tűnő dolgokra.

Ezt felnőttként megteheted, gyerekként van rá egy napod az évben, amikor megkapod. Szülinap ugyanez, azért szeretik.

2022. dec. 26. 11:41
 13/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális őszinte válaszokat! Én amennyire emlékszem nem telt rosszul annak ellenére sem hogy apám szeretett inni még vita se nagyon volt max köztem meg a nővérem között volt
2022. dec. 26. 11:44
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szeretik a gyerekek a karacsonyt
2022. dec. 26. 11:50
 15/35 A kérdező kommentje:
Az jó
2022. dec. 26. 11:54
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen a család sztm.
2022. dec. 26. 12:25
 17/35 anonim ***** válasza:
95%
Én gyerekkoromban imádtam, nagyon vártam az ajándék miatt. Felnőttkoromban, meg kamaszként is dögunalomnak találtam.
2022. dec. 26. 12:27
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekként nagyon szerettem, és most, felnőttként is rajongok érte.

Pedig nálunk se volt minden tökéletes, mikor kicsi voltam, de azért jól telt. Társasjátékoztunk napokig, közben ettünk. Jó visszagondolni rá.

Most pedig igyekszem mindent megtenni, hogy a gyerekeimnek is csodálatos legyen az ünnep. Eddig sikerült.

2022. dec. 26. 12:46
 19/35 anonim ***** válasza:
95%
Szerettem. A rokonlatogatasokat is.
2022. dec. 26. 12:58
 20/35 anonim ***** válasza:
76%

Egy kiskori karácsonyra emlékszem, csodálatos vastag filctollakat kaptam amivel tele is rajzoltam egy vastag papírú vázlatfüzetet, nagy, sokkabinos tengerjáró hajókkal.

Volt kis üvöltözés szülői részről mert eltörtem egy régi üvegdíszt és rosszul lógattam fel a jégcsapdíszeket. Utána meg én bömböltem mert a csillagszóró megsütötte a kezem, megfogtam amíg forró volt, a sertészsír szaga amivel bekenték az ujjamat még most is az orromban.

2022. dec. 26. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!