Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukam soha nem örül 1...

Anyukam soha nem örül 1 ajandeknak sem.. már semmi ötletem nincs, ti mit adtatok anyukatoknak?

Figyelt kérdés

Idén karácsonykor sem örült annak amit kapott.. sőt az eddig összes karácsonyi ajándékanak sem.. most 1 taskat kapott tőlem mert mikor rendeltem ősszel magamnak azt mondta neki is jó lenne 1 ilyesmi táska.. tegnap meg mikor kibontott azt mondta h hát de neki ott a megszokott taskaja ő azt szereti..

De eddig bármit kapott oda adta inkabb a hugomnak .. 1et sem hordott soha.. amikor ajandekutalvanyt kapott aztis inkabb neki adta azzal a címszóval hát h ő a fiatal had legyen inkabb neki belőle ruhaja.. új mamuszt kapott azt is a hugomnak adta..

Konyhai felszereleseknek nem örül azt kijelentette h nem is akar mert abból mindenkinek főz és az neki nem ajandek.. de közben panaszkodik h soha nincs szép labosa szép edenyei..

Anyukam a legjobb anya szeretem nagyon de már kikeszulok ettől h soha semmi sem jó amit kap.. már most azon idegeskedek mit adjak neki jövőre...

Hallottam másoktól h ők utazast adnak a szukeiknek na itt az se mukodne mert mindig rafognak h hát nekik nincs idejük elmenni.. apukam a nyáron alig tudta ravenni anyukamat h legalabb 2 napra menjenek el.. mi is úgy gyozkodtuk a tesommal menjen csak .. nem tudom mi lenne az aminek tényleg örülne.. amikor krémeket kapott az se volt jó mert h abból is van neki már másmilyen és inkabb azt használja.. azóta is ott áll bontatlanul a szekrenybe közben panaszkodik h neki nincs meg 1 arckreme sem..

2022. dec. 25. 09:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
60%
Adj neki pénzt, nem tul meghitt, de aztán elkölti amire akarja.
2022. dec. 25. 16:23
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Amíg tartottam anyámmal a kapcsolatot, állandóan azt szalykózta, hogy a hamvait majd szórjuk szét, ha meghal. Ezt általában szenteste mondta. Az ajándékjaim sem tetszettek neki sosem. Nem erőlködöm már. Nem beszélek vele.
2022. dec. 25. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!