Férfiak, ti szeretitek az anyukátokat?
Figyelt kérdés
Felnőttként milyen a kapcsolatotok, néha csak egy telefonhívás, programok, vagy össze vagytok nőve, lóg a nyakatokon és traktál? Egy anyával lehet normális "baráti" viszony, vagy normális ez az állandó fölösleges érzelgősség?2022. szept. 23. 21:48
1/15 A kérdező kommentje:
Sza anyámnak mindenhez van valami kommentje...általában semmit sem talál jónak, és véleménye sincs vagy egy jó tanácsa, netalántán valami konstruktív együttműkődés, ahol nem csak az ő nyűgjei számítanak. Sajnálom, mert tehetséges és tanult nő, de valahogy családon belül mindenkivel rossz a kapcsolata. Szerinte mindenkinél okosabb, mindenkit le akar nyomni, és utána még szeretetért is kuncsorog, sokszor még követeli is. Ez személyiségzavar?
2022. szept. 23. 21:53
2/15 A kérdező kommentje:
Berakta magát abba a pozícióba, hogy Ő a pénzkereső a családban, ezért mindennek úgy kell lennie ahogy ő gondolja, elvált apámnak 20 év után se bocsájt meg vélt vagy valós sérelmekért, természetesen az ő szerepe csak annyi hogy ő azt csinál amit jónak gondol. Nem szeretném elveszíteni, egy anyám van, de pl ha családot alapítanék, nem is tudom elképzelni abban milyen szerepe lehetne. Segíthetnék neki hogy kiegyensúlyozódjon?
2022. szept. 23. 21:57
3/15 A kérdező kommentje:
Miatta váltak el, állandóan a hajtépés ment, meg a veszekedés meg a másik hibáztatása, tudjátok, ahogy a filmekben...de tojik mindenre, azt akarja hogy körülötte forogjon a világ.
2022. szept. 23. 22:00
4/15 anonim válasza:
Én csak az exem nevében tudok írni:
Mikor megtudta az anyja, hogy össze akarunk költözni - alias leválik az anyjáról - átment egyik pillanatról a másikra birtokló személyiségűvé, teljesen elmart engem mellőle, és azóta sincs barátnője, nem egy határozott ember az exem, kár érte.
A jelenlegi páromról, ha nem tudnám, hogy az anyukája az anyukája, azt mondanám, hogy valami nagyon jó és bizalmas barátok 😄
6/15 anonim válasza:
Ejjjj more, hogy ne szeretném anyámat, ne merjé ré semmit mondani
7/15 anonim válasza:
2o eve elvaltak, de te emlekszel a hajtepesre, ordibalasra, anyad hibaira. meg ha 25 eves is vagy csak gyerekes emlekeid lehetnek, keves az anyad megitelesehez. Ha 25 eves vagy, miert elsz anyaddal, akit nem szeretsz? Ha 25 eves vagy es anyaddal elsz miert anyad a penzkereso? A kerdesre valaszolva normalis viszonyom van az anyammal Kulon csaladban elunk,neha vannak konfliktusok, de nagyon szeretem ot es anyam is engem.
8/15 A kérdező kommentje:
És néha összejöttök, családi kirándulás vagy csak hétvégi ebédek? Most még együtt lakunk, de mi lesz ha külön? Nem keressük egymást?
2022. szept. 23. 23:49
9/15 anonim válasza:
Szerettem amíg élt, és most is szeretem és a szívemben őrzöm emléket. Nagyon fáj a hiánya, és sajnos már ilyenkor jövök rá hogy nem értékeltem eléggé a jelenlétét, amit értem tett, és nem tudtam kimutatni a szeretetemet irányába. Nem volt tökéletes anya, de a legszerencsésebb embernek mondhatom magam, hogy a fia lehettem.
10/15 anonim válasza:
Segíthetsz neki azzal, hogy meghallgatod. Úgy igazán. Megpróbálod kitalálni milyen szükségletei vannak.
Akár segítséget bevonni, ha nem megy a szép kommunikáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!