Mennyire szeretitek anyukátokat?
Nagyon nagyon nagyon szeretem:D
Minden tulajdonságát.
A legjobban a világon!
Úgy összességében mindent szeretek benne,elfogadom a jó és rossz tulajdonságaival együtt.Tudod,anya csak egy van...
h mennyire azt nem tudom megmondani, mondjuk nagyon....:)
mindig lehet rá számítani, segítőkész, megmondja, ha valamit nem úgy gondol.....egyébként meg összességében szeretem, persze vannak rossz tulajdonságai is, de ezekkel együtt ő az én egyetlen anyukám!!!!
Én nagyon - - leírhatatlanul szeretem az anyukámat.
Nem nagyon tudom ezt megfogalmazni,hogy miért, vagy milyen tulajdonsága miatt...azért egy-két jó tulajdonságát felsorolok: megértő, kedves, figyelmes, szerető, nem szól bele mindenbe, meghallgat ha kell, tanácsot ad ha kérem, mindig számíthatok rá, jól nevelt-de nem kényeztetett el...hú,tudnám nagyon sokáig sorolni :)
Áldom az eget,hogy ilyen nagyszerű családba születtem :) anyukám is fantasztikus és apumra se lehet egy rossz szavam se :)
(sajnálattal olvasom itt sokszor,hogy másoknak mennyi gondjuk van a szüleikkel, nekem szerencsére soha semmi gondom nem volt velük)
én imádom,sokszor tudom,h hálátlan vagyok vele szemben,mert úgy érzem megfolyt a szeretetével,de inkább legyen ilyen,minthogy ne szeressen.Mindent elmondhatok neki,mindenben benne van,nagyon engedékeny,szóval örülök,h ő jutott nekem.
és te kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!