Mennyire szeretitek anyukátokat?
Figyelt kérdés
Milyen tulajdonságokat szerettek benne?2010. márc. 29. 15:17
21/30 anonim válasza:
Az első és egyik legfontosabb személy az életemben apukámmal együtt! Sokat köszönhetek Neki/Nekik!
22/30 anonim válasza:
Szeretném nagyon, hogyha élne még. Így már sajnos csak az emlékét szerethetem :( :( :(
25/30 anonim válasza:
Én nagyon szeretem,Mert amióta családom van önálló emberként tud kezelni és elfogadni.Elfogadja a döntéseimet és a családomban a szabályokat és be is tartja őket.Nem kritizál,pedig lenne miért. Hagyja,hogy a hibáimra magamtól jöjjek rá.Sok mindenben nem értünk egyet,de ezek miatt soha nem volt nézeteltérés köztünk.Mindíg örülünk ha megérkezik és mindíg szomorúak vagyukn amikor haza megy.Egyszóval igen, nagyon szeretem:-))Ja!és gyerek koromban ő volt a legjobb barátnőm.
26/30 anonim válasza:
Sajnos az én anyukám se él már :'( Nagyon szerettem és most is szeretem, igaz már elmondani nem tudom neki, de nincs olyan nap hogy ne gondolnék rá.
27/30 anonim válasza:
Nagyon nagyon :)
Szeretem, hogy türelmes, okos, megértő, lehet vele jókat beszélgetni, mindig segít.
28/30 anonim válasza:
Én nem érzek iránta semmit már. Korábban gyűlöltem, mert tönkretette a gyermekkoromat. Alkoholista volt, vert, hasbaszúrt, nem ritkán tört össze sörösüveget a fejemen vagy éppen egy vázát. Mindezt azért mert nem loptam el apukámtól a pénzét, hogy alkoholt vehessen magának. Örülök, hogy megszabadultam tőle. Már 10 éve nem beszéltem vele, de nem is vágyom rá. Már nem gyűlölöm, de szeretni sem tudom. Egyszerűen nincs miért. Amióta az eszemet tudom ivott. Egészen kicsiként rendszeresen vert (már pár hónaposan is). Van most már nekem is családom, gyermekem és igyekszem elfelejteni őt.
29/30 anonim válasza:
Nekem is tönkretette a fiatalságom, mára már nem tartjuk a kapcsolatot.
30/30 anonim válasza:
mikor nem iszik akkor semmi bajom nincs vele (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!