Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mennyire szeretitek anyukátokat?

Mennyire szeretitek anyukátokat?

Figyelt kérdés
Milyen tulajdonságokat szerettek benne?
2010. márc. 29. 15:17
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Én is nagyon szeretem Őt...

Amíg otthon laktam,volt 2-3 év,míg eléggé zavartak a dolgai,szokásai stb. Akkor úgy gondoltam,jobb lenne elköltözni,ahol élhetem a saját életemet. Most hogy másfél éve nem lakom otthon,viszont nagyon egyedül vagyok. Van lakótársam,de az nem ugyanaz. Párom sokat van itt velem,de amikor ő sincs,nagyon boldogtalannak és elveszettnek érzem magam.Csak most kezdek rájönni hogy miért: szerintem a családom hiányzik...anyum és öcsém.

Otthagytam őket,most meg...szóval értitek

Jól érzem itt magam,nem akarok visszaköltözni,de valami(valaki) mégis hiányzik. :(

2010. márc. 29. 15:38
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Őt szeretem a világon a legjobban! Nincs még egy olyan ember mint ő! Mindig ő lesz számomra a legfontosabb míg csak élek! :) Ja hát..minden tulajdonságát elfogadom:) legyen akár rossz, akár jó :)
2010. márc. 29. 15:47
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretem nagyon! Neki köszönhetek mindent, minden elképzelésemben támogatott, mellettem volt amikor kellett és most is mellettem van. Sokszor mérgelődök, ha valamiben nem értünk egyet, de ez már csak ilyen, nincs két egyforma ember, és ez el is múlik hamar...

Tényleg csak egy van belőlük...

2010. márc. 29. 15:47
 14/30 anonim ***** válasza:
72%
Jobban szeretem, mint embert eddig valaha szerettem. (33/F)
2010. márc. 29. 15:52
 15/30 anonim ***** válasza:
Anyu az, aki ápolt ha beteg voltam; vigasztalt, ha bánatos voltam; megfőzte a kedvenc ételeimet, elviselte a kamaszkori lázadásaimat, akivel mai napig megbeszélhetek mindent...szóval ez csak pár dolog a tulajdonságai közül:))
2010. márc. 29. 15:55
 16/30 anonim ***** válasza:
57%
szeretem. szeretem, mert az anyám. nem egy mintaanya, és nincsenek igazán jó tulajdonságai, olyanok, amikkel egy igazi anya rendelkezik.
2010. márc. 29. 16:07
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meghalt anyukám:'( Mikor 8 éves voltam.( De nagyon nagyon szerettem. És most is sokat gondolok rá
2010. márc. 29. 16:12
 18/30 anonim ***** válasza:

Én utálom, ami szerintem nem csoda, hisz egy matek egyes miatt olyanokat mond hogy család szégyene vagyok, meg legszívesebben kitagadna, és hogy én csak azért létezek egyáltalán mert apám akart kislányt, stb... :S

15/L

2010. márc. 30. 11:12
 19/30 anonim ***** válasza:
Nem nagyon..szeretnem kellene, mert mégis csak az anyám, de az az igazság, hogy az ember nem válogathatja meg a rokonait..egyszerűen nem jövünk ki jól, teljesen mások vagyunk.
2010. márc. 31. 01:24
 20/30 anonim ***** válasza:
Imádom :)
2010. márc. 31. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!