Mennnyire szeretitek apukátokat?
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 16:09
1/23 anonim válasza:
Már vártam ezt a kérdést :D
Őt is utálom mert egy alkoholista disznó, akit nem lehet elviselni és pokollá teszi az életünket.
3/23 anonim válasza:
Habár már 5 éve meghalt, még mindig Őt szeretem a férjemen kívül a világon a legjobban.
4/23 anonim válasza:
őt is nagyon
és a testvéremet is és a nagypapámat is és az unokatesóimat is és az egész családfámat.
6/23 anonim válasza:
Azt szerettem, amilyen gyerekkoromban volt. Mostanra egy alkoholista bunkó -nagyon fáj ezt leírni, de ez az igazság. Hogy most mennyire szeretem, azt nem tudom, mert nagyon haragszom rá a viselkedése, durvasága, hazudozása miatt. Lehet, hogy vidámabb választ vártál, bocsi.
7/23 anonim válasza:
Naggyából apukám az életem értelme. Ha ő nem lenne vagy meghalna, akkor én se élnék tovább.
8/23 anonim válasza:
Következő a testvér???????????????????????
9/23 anonim válasza:
Én előre mondtam, de a sok majom lepontozott!
10/23 anonim válasza:
én nem nagyon szeretem mert ha ital van előtte akkor mind megissza nem tudja megállni.sokszor agresszív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!