Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Férfiak, ti szeretitek az...

Férfiak, ti szeretitek az anyukátokat?

Figyelt kérdés
Felnőttként milyen a kapcsolatotok, néha csak egy telefonhívás, programok, vagy össze vagytok nőve, lóg a nyakatokon és traktál? Egy anyával lehet normális "baráti" viszony, vagy normális ez az állandó fölösleges érzelgősség?
2022. szept. 23. 21:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem az anyámat. Van, amikor nem értünk egyet, de szeretem. 1000+ km-re lakok tőle és nagyon jól esnek az üzenetei, vagy az, hogy érdeklődik felőlem, néha felhív. Egy biztos pont az életemben, a párom mellett.

Most, hogy évente 1x látom az anyámat megbecsülöm a közös időt. Amíg vele éltem, sokkal több konfliktusunk volt, de ez sosem jelentette azt, hogy utáltam volna. Mondjuk szerencsésnek mondhatom magamat, amilyen sztorikat hallok másoktól, ahhoz mérve mondom, nekem egy igazán jó, támogató anya jutott.

2022. szept. 24. 07:31
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem.

Sőt közöltem vele hogy, kár volt megszülnie.

2022. szept. 24. 10:23
 13/15 anonim ***** válasza:
43%
Azok a nők, akik egyedül maradtak a fiúgyerekkel, gyakran valóban ráakaszkodnak.
2022. szept. 24. 14:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem. Semmi szeretnivaló nincs benne. Tönkre tette az egész gyerekkoromat, 17 évesen két öngyilkossági kisérleten voltam túl és kb 20 évembe telt amíg fel tudtam dolgozni mindazt a ganéságot ami tőle kaptam. Még él és hálás vagyok, hogy mégcsak nem is lakunk ugyanazon a kontinensen.
2022. szept. 25. 00:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Pocsék ember. Nincs mit szeretnem benne. Sosem készített fel az életre... valszeg csak addig kellettem neki, amíg cuki kicsi voltam.
2022. szept. 29. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!