Mit csinálnátok, ha pontosan tudnátok, hogy hibáztatok, de anyukátok nem hiszi el, hogy igazat mondtok az esetről, és nagyon mérges?
Fu, anyad beteg.
Amugy nogyogyasz meg tudja allapitani, persze, de azert erre inkabb ne keruljon sor, hat mindennek van hatara basszus.
Na meg ha 17 evesen szexeltel volna mar, na bumm. Ez nem a vilagvege.
Anyad elfelejtette,milyen tininek lenni. Noverednek legkozelebb semmit ne mondj el, benne se bizhatsz.
Nem értem, ha valaki két pasival csókolózik az már egy lotyó. De ha a pali csinálja akkor ő a király.
Ettől még nem fogja elüvegezni a szüzességét!
Bulikba én is volt, hogy smároltam fiúkkal, bár egy éjszaka 1-el, de ezt mindenki maga dönti el, lehet ha üvegeztünk volna akkor többek egy éjszaka alatt.
Mégis a szüzességemet akkor vesztettem el mikor 1 hét választott el a 17. szülinapomig.
De ha bezzeg 25-30 évesen csinálná akkor kiélt lenne
Így meg tiniként rá van fogva, hogy holnap elüvegezi a szüzességét.
" nem üvegezi el a szüzességét". Jó esetben...de ki tudja ezek után...
Ha már ott tartunk h aki nekem tetszik xarik rá akk megyek KETTŐ hapsival is smárolni akkor rezeg a léc h könnyűvérű lesz.
Csalódott lennék, mert ki tudja még miket csinál a hátam mögött. Csalódott lennék, mert amiért féltem elengedni a buliba beigazolódott.
Most csak egy csókról van szó, holnap meg csak drogról. " Mert gyerek, mert fiatal, meg mivanabba"
Soha nem fog benned bízni ezek után, nem fog sehova elengedni erre számíts
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!