Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinálnátok, ha pontosan...

Mit csinálnátok, ha pontosan tudnátok, hogy hibáztatok, de anyukátok nem hiszi el, hogy igazat mondtok az esetről, és nagyon mérges?

Figyelt kérdés
Szóval volt a szalagavató utáni buli, amire anyu alig engedett el, de én nagyon jól éreztem magam, attól eltekintve, hogy azt reméltem táncolhatok egy sráccal, de ő másik lánnyal táncolt, mindegy is. Így belementem egy üvegezős játékba a többiekkel és megcsókoltam 2 srácot is, az egyik sráccal igen sokat csókolóztam, és igazából egész jó volt. Ezt viszont valahogyan anyu megtudta, elmondtam a nővéremnek izgatottságomban, ő pedig veszekedés közben szerintem elmondta, hogy rám terelje anyu haragját. Szóval igen, anyu nagyon haragszik most rám, pedig csak pár csók volt. Nem sűrűn csinálok ilyet, mert az a srác aki tetszik nekem, ő teljesen esélytelen, hogy bármit is akarjon tőlem. Konkrétan 2 éve járunk együtt törire és nyár óta plusz matekra (ahol 5-en vagyunk), de még a nevemet is rosszul tudja. És most anyu azt hiszi, hogy olyan könnyűvérű vagyok, hogy már a szüzességem is a kukában van (bár lenne olyan elvetemült srác aki szeretne velem lefeküdni…😅, na mindegy), és sehogyan nem tudom anyuval elhitetni, hogy ez nincsen így. Szerintetek mit csináljak? Orvos meg tudja állapítani a szüzességet, vagy ilyesmi? Lehet valahogyan bizonyítani ezt?😅 17L

2022. nov. 19. 01:42
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
83%

Fu, anyad beteg.

Amugy nogyogyasz meg tudja allapitani, persze, de azert erre inkabb ne keruljon sor, hat mindennek van hatara basszus.

Na meg ha 17 evesen szexeltel volna mar, na bumm. Ez nem a vilagvege.

Anyad elfelejtette,milyen tininek lenni. Noverednek legkozelebb semmit ne mondj el, benne se bizhatsz.

2022. nov. 19. 02:21
 2/33 anonim ***** válasza:
34%
A viselkedésed meglepte. Azt hitte vannak erkölcsi határaid és nem smárolsz akárkikkel akármikor, főleg nem egy éjszaka két különbözővel. Tévedett nah, majd megszokja a gondolatot. A szüzességed nem különösebben érdekes. Maholnap az is oda két üvegezés között, ne aggódj!
2022. nov. 19. 02:59
 3/33 anonim ***** válasza:
72%

Nem értem, ha valaki két pasival csókolózik az már egy lotyó. De ha a pali csinálja akkor ő a király.

Ettől még nem fogja elüvegezni a szüzességét!

Bulikba én is volt, hogy smároltam fiúkkal, bár egy éjszaka 1-el, de ezt mindenki maga dönti el, lehet ha üvegeztünk volna akkor többek egy éjszaka alatt.

Mégis a szüzességemet akkor vesztettem el mikor 1 hét választott el a 17. szülinapomig.

De ha bezzeg 25-30 évesen csinálná akkor kiélt lenne

Így meg tiniként rá van fogva, hogy holnap elüvegezi a szüzességét.

2022. nov. 19. 03:27
 4/33 anonim ***** válasza:
89%
Igazából nem a kérdező könnyűvérűsége a kérdés, hanem hogy az anyja miért nem hisz neki. Milyen már az, hogy a saját anyád meghazudtol? Vagy volt ennek előzménye, van rá oka?
2022. nov. 19. 03:37
 5/33 anonim ***** válasza:
61%
Nem, a pasi sem király, az is egy nulla emberileg. Ilyet olyanok csinálnak, akiknek ez nem képvisel értéket, de semmilyen szinten az életben. Ha ennek a megfelelője a lotyó, akkor az.
2022. nov. 19. 04:30
 6/33 anonim ***** válasza:
43%
Aztán majd az, aki tetszik, egyszer észrevesz, az egyik haverja meg annyit tesz majd hozzá, hogy "jah, én már smároltam vele". Erre a másik haver: "pff, én is". Mese vége.
2022. nov. 19. 04:31
 7/33 anonim ***** válasza:
70%
Egy nő nem élvezheti az életet iylen tkeitnetben?
2022. nov. 19. 05:44
 8/33 anonim ***** válasza:
28%
Nem azzal van gond, hogy nő, hanem azzal van gond, hogy igénytelen.
2022. nov. 19. 05:51
 9/33 anonim ***** válasza:
58%
17 évesen elég kevesen jutnak el a szalagavatóig.
2022. nov. 19. 06:25
 10/33 anonim ***** válasza:
30%

" nem üvegezi el a szüzességét". Jó esetben...de ki tudja ezek után...

Ha már ott tartunk h aki nekem tetszik xarik rá akk megyek KETTŐ hapsival is smárolni akkor rezeg a léc h könnyűvérű lesz.

Csalódott lennék, mert ki tudja még miket csinál a hátam mögött. Csalódott lennék, mert amiért féltem elengedni a buliba beigazolódott.

Most csak egy csókról van szó, holnap meg csak drogról. " Mert gyerek, mert fiatal, meg mivanabba"

Soha nem fog benned bízni ezek után, nem fog sehova elengedni erre számíts

2022. nov. 19. 06:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!