Mit csinálnátok, ha pontosan tudnátok, hogy hibáztatok, de anyukátok nem hiszi el, hogy igazat mondtok az esetről, és nagyon mérges?
Figyelt kérdés
Szóval volt a szalagavató utáni buli, amire anyu alig engedett el, de én nagyon jól éreztem magam, attól eltekintve, hogy azt reméltem táncolhatok egy sráccal, de ő másik lánnyal táncolt, mindegy is. Így belementem egy üvegezős játékba a többiekkel és megcsókoltam 2 srácot is, az egyik sráccal igen sokat csókolóztam, és igazából egész jó volt. Ezt viszont valahogyan anyu megtudta, elmondtam a nővéremnek izgatottságomban, ő pedig veszekedés közben szerintem elmondta, hogy rám terelje anyu haragját. Szóval igen, anyu nagyon haragszik most rám, pedig csak pár csók volt. Nem sűrűn csinálok ilyet, mert az a srác aki tetszik nekem, ő teljesen esélytelen, hogy bármit is akarjon tőlem. Konkrétan 2 éve járunk együtt törire és nyár óta plusz matekra (ahol 5-en vagyunk), de még a nevemet is rosszul tudja. És most anyu azt hiszi, hogy olyan könnyűvérű vagyok, hogy már a szüzességem is a kukában van (bár lenne olyan elvetemült srác aki szeretne velem lefeküdni…😅, na mindegy), és sehogyan nem tudom anyuval elhitetni, hogy ez nincsen így. Szerintetek mit csináljak? Orvos meg tudja állapítani a szüzességet, vagy ilyesmi? Lehet valahogyan bizonyítani ezt?😅 17L2022. nov. 19. 01:42
31/33 anonim válasza:
Nem kell hatarok nelkul nevelni, kellenek szabalyok, de egyreszt nem tinikent kell elkezdeni, mert akkor mar baszhatod, masreszt meg ha a szulo ilyen boszorkanyuldozest tart 2 csok miatt, az egyszeruen idiota.
Az arany kozeput kene. De sokan keptelenek ezt megtalalni.
32/33 anonim válasza:
Én nagyon remélem, hogy nőgyógyász nem vállal ilyet, hogy "elhoztam a 17 éves lányomat, állapítsa meg, hogy szűz-e". Ami a csókokat illeti, ha szabad akaratodból csináltad, akkor oké, de ha csoportnyomásra mentél bele, akkor én is aggódnék anyád helyében, mert nem akarom, hogy a lányomat minden olyanra rá lehessen venni, amit nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!