Mit csinálnátok, ha pontosan tudnátok, hogy hibáztatok, de anyukátok nem hiszi el, hogy igazat mondtok az esetről, és nagyon mérges?
Nem vagyok sem nagyon fiatal, sem nagyon öreg. 31 éves vagyok, én semmi "hibát" nem látok az éjszakában. Jól éreztétek magatokat, biztonságban voltatok, nem ittátok le magatokat a sárga földig, nem sérült meg senki, mindenki épségben hazaért. Ennyi. Mit számít kivel vagy kikkel csókolóztál? Ha 100 emberrel csináltad volna, ahhoz sem lenne senkinek semmi köze!
Olyanba meg bele ne menj, hogy szüzességi vizsgálat! Embertelen, megalázó és felesleges. Hagyd anyádat, majd megbékél. Ez a te életed, pár hónap és 18 éves vagy, a szexuális életed nem tartozik senkire, csak rád. És a csókkal sem elszámolnod senkinek.
Fiatal vagy, élvezd az életet, csak vigyázz magadra és másokra.
A többi prűdön itt meg jót nevettem, irigy, álszent majmok. :D
Ha a kerdezo “meg akarja dugatni magat”, ahogy te fogalmaztal, ahhoz is joga van :) Ha ugy akarja, lehet 100 ferfival is.
Es? Kozod? Kit erdekel,te mit gondolsz rola?😂 Nem a te dolgod 26-os.
De megint nem ertem, hogy jutottunk el a csoktol a dugasig, meg a fel faluig.
Errol eddig szo nem volt...szegeny kerdezo, ne vedd ezeket magadra.
Komolyan nem értem miért csodálkozunk, hogy ilyen lett Magyarország, a társadalom. A bizalmat ott mérik a szülők, hogy a magánéletről részletesen számol-e be a tini? Lassan, ha kiderül, hogy nem 8 kocka papírt használok a s*ggem törléséhez, hanem tizenkettőt, akkor egy megbízhatatlan szar leszek, mert miattam nem lehet spórolni, és nem erre neveltek.
Itt tart az ország, kérem szépen.
Kérdező, amint tudsz,válj le, aztán pszichoterápia, traumafeldolgozás, mert később üt vissza, milyen nyomorult szüleid voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!