Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kamaszok, fiatal felnőttek!...

Kamaszok, fiatal felnőttek! Mit szólnátok ahhoz, ha kiderülne anyukátokról, hogy ült már börtönben?

Figyelt kérdés
Még jóval azelőtt, hogy titeket megszült, és mondjuk maximum 2-3 évet ült volna.

2022. aug. 21. 14:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Miért ült?
2022. aug. 21. 14:36
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem igazán arra irányul a kérdés, hogy miért (bár igaz, hogy az sem elhanyagolható ilyen esetben), inkább csak az, hogy milyen lenne ezzel szembesülni, és ezzel a tudattal élni a későbbiekben.
2022. aug. 21. 14:42
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
Semmit. Én most úgy gondolom, hogy ha ilyen kiderülne, akkor úgy lennék vele, hogy ez már régen történt, tudom, hogy ő milyen ember most, ismerem őt, és a múlt az múlt. Felnevelt, szeretem őt, és tudom, hogy ő egy jó ember most már, az, hogy mit tett 20-30 évvel ezelőtt, az pedig nem izgat annyira, mert már régen volt, és pontosan tudom, hogy ő jelenleg milyen ember.
2022. aug. 21. 14:48
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

Azt, hogy nem érdekel. Semlegesen vagyok anyámmal, megvan ennek a nem túl szép története. És megjegyzendő, hogy azontúl, hogy megszült, nem felel meg az "anya" szónak.

Ha apámról kiderülne, akkor sem érdekelne. De őmiatta azért nem, mert apaként megtette, amit tudott, úgy is, hogy közel nem tökéletesen, ő apaként jelen volt. Anyám esetében, ha szeretném, ugyanúgy nem érdekelne, amíg anyaként szerető, gondoskodó lenne.

2022. aug. 21. 14:50
 5/14 anonim ***** válasza:
96%
Nem mindegy miért ült. Gondolom két három évet nem azért kapna mert balhézott valami tüntetésen.
2022. aug. 21. 15:06
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
Ha az értesülésed idejére megváltozott, akkor nem kell aggódni. A büntetését letöltötte, szabad ember lett. Más nézetem volna rá, ha lopott, vagy pénzt csalt ki valakiktől, embert ölt, karambolozott és halált okozott stb.
2022. aug. 21. 15:24
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Egyrészt úgysem tudok rajta változtatni, másrészt mivel nem is éltem, valószínűleg nem terjed ki rám ez sehogy. Harmadszor pedig semmivel nem jobb nekem, ha rossz véleménnyel vagyok róla emiatt.
2022. aug. 21. 16:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Kizárólag attól függ hogy MIÉRT ült böriben!

Mert ha mondjuk képen törölte az óvobácsit mert a nővérkéd bugyijába nyúlt vagy mert leszúrta az apósát, esetleg kirabolta az OTP-t, mind teljesen más!

Teljesen más érzés - megítélés!

2022. aug. 21. 16:23
 9/14 anonim ***** válasza:
68%
Ugyanúgy szeretném. Nem érdekel miért volt börtönbe, ugyanúgy szeretem az anyukámat!
2022. aug. 21. 18:12
 10/14 anonim ***** válasza:
94%
Én azért szeretném tudni miért ült. Mert egy ex-bűnöző ne játssza a szentet.
2022. aug. 21. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!