Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukam soha nem örül 1...

Anyukam soha nem örül 1 ajandeknak sem.. már semmi ötletem nincs, ti mit adtatok anyukatoknak?

Figyelt kérdés

Idén karácsonykor sem örült annak amit kapott.. sőt az eddig összes karácsonyi ajándékanak sem.. most 1 taskat kapott tőlem mert mikor rendeltem ősszel magamnak azt mondta neki is jó lenne 1 ilyesmi táska.. tegnap meg mikor kibontott azt mondta h hát de neki ott a megszokott taskaja ő azt szereti..

De eddig bármit kapott oda adta inkabb a hugomnak .. 1et sem hordott soha.. amikor ajandekutalvanyt kapott aztis inkabb neki adta azzal a címszóval hát h ő a fiatal had legyen inkabb neki belőle ruhaja.. új mamuszt kapott azt is a hugomnak adta..

Konyhai felszereleseknek nem örül azt kijelentette h nem is akar mert abból mindenkinek főz és az neki nem ajandek.. de közben panaszkodik h soha nincs szép labosa szép edenyei..

Anyukam a legjobb anya szeretem nagyon de már kikeszulok ettől h soha semmi sem jó amit kap.. már most azon idegeskedek mit adjak neki jövőre...

Hallottam másoktól h ők utazast adnak a szukeiknek na itt az se mukodne mert mindig rafognak h hát nekik nincs idejük elmenni.. apukam a nyáron alig tudta ravenni anyukamat h legalabb 2 napra menjenek el.. mi is úgy gyozkodtuk a tesommal menjen csak .. nem tudom mi lenne az aminek tényleg örülne.. amikor krémeket kapott az se volt jó mert h abból is van neki már másmilyen és inkabb azt használja.. azóta is ott áll bontatlanul a szekrenybe közben panaszkodik h neki nincs meg 1 arckreme sem..

2022. dec. 25. 09:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem legközelebb kérdezd meg tőle, hogy konkrétan minek örülne.
2022. dec. 25. 09:41
 2/22 A kérdező kommentje:
Akkor meg azt mondja h neki nem kell semmi..
2022. dec. 25. 09:51
 3/22 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem meg ne adj neki semmit. Ő nem olyan típus aki örülne bármi ajándéknak is. Kár erőlködni
2022. dec. 25. 09:51
 4/22 anonim ***** válasza:
95%

Hát nem tudom, nem biztos, hogy ő a legjobb anya a világon, ha nem veszi észre, hogy ez neked rosszul esik. Kinyilvánítani a nemtetszést egy ajándéknál elég bántó, pláne egy szülőtől. Jó ötlet, amit az 1-es ír hogy konkrétan mondja meg, mit szeretne, de szerintem ott is lenne szájhúzás, hogy nem pont erre gondolt, már nem ezt szeretné stb.

Jövőre adhatnál jelképes ajándékot, pl az ajándékra szánt összeget adományként elutalod egy jótékonysági szervezetnek, anyád meg kapna egy díszes lapot ezzel az infóval.

Szerintem amúgy valami baja van veled, amit nem tud kommunikálni feléd, csak az ilyen elutasításokkal.

2022. dec. 25. 09:58
 5/22 anonim ***** válasza:
98%

Mintha az én anyámról olvasnék. Soha nem jó neki semmi. Idén azt mondta, hogy kozmetikumot kér, egy konkrét típust és márkát. Csomagban vettem meg, mert egy arckrém is járt hozzá, azt szokott legalább használni. Neeeeem, neki az nem kell, kivette a szettből és lepasszolta nekem.

Mivel kb. semmi nem jó/nem tetszik neki, ezért a minimalista elvet követem innentől. Tégy így Te is.

2022. dec. 25. 10:10
 6/22 anonim ***** válasza:
98%
Nagyanyám volt ilyen. "Illendőségből" mindig vettem valamit, de már nem érdekelt, ha csak bevágta a szekrény mélyére. ÉN adtam. Onnantól azt csinált vele, amit akart.
2022. dec. 25. 10:14
 7/22 anonim ***** válasza:
51%

Semmit. Apámról van szó. Őneki nem lehet olyat venni, aminek örülne. Tarthat valamit jópofának nagyritkán, de hogy örüljön... hát azt még soha nem sikerült. És ezt ő is elismerte, hogy ő gyerekként sem örült az ajándékainak. Megvolt konkrétan, hogy mire vágyott, tudták is, de mondjuk legyen fekete kisautó, és ahelyett kapott valami figurát vagy autónak autót, de nem azt, amelyikre ő vágyott. Mutatóba a szándék is fontos, de a szándéktól szerinte nem fog jobban tetszeni valami, ha szar/nem tud vele mit kezdeni/nem tetszik/nem ezt akarta, stb... Ő jobban örült volna, ha megkapja a pénzt, és abból megveszi magának, amit szeretne. Gyerekként egyszerű volt nekem ajándékot adni, de aztán később felnőttem ugye, nem tudott jókat választani, én írtam össze listát, végül pedig csak a pénzt kaptam meg. Pedig vele ellenben nekem egyáltalán nem nehéz ajándékot találni, csak ő bonyolítja túl. Apámnak pénzt sem lenne jó, ha adnék, mert úgy véli, tartsam csak meg, jól fog az jönni, spóroljak, költsem magamra. Mostanra meg neki nemigen van olyan, amit ha lenne pénz olyan igazán-igazán-igazán nagy örömmel venne meg, mert a többi nyűgjét nem szépítené meg. Próbáltam én már mindenféle ajándékot, de néhány év születésnap és karácsony elég volt ahhoz, hogy higgyek neki, miszerint ez lehetetlen. Még anno, mikor együtt voltak anyámmal, anyám is azt vallotta, hogy neki nem lehet ajándékot venni.

Megoldás: megmasszírozom. Hátmasszír, aztán lábáztatás, közben nyomogatom a lábát, utána fejmasszír. Nem kerül semmibe és kiélvezi azt 30-40 percet. Igaz ezeket a hétköznapok során is csinálom neki, ált. fejmasszírt vagy lábáztatást (5-10 perc is elég lenne, de magától nem jut eszébe ilyet csinálni úgy sem, hogy már tudja, hogy imádja), de hát ezek a dolgok mindig jólesnek, nem lehet betelni.

Kérdező, én a helyedben, ha van egy kis érzéked hozzá, otthoni kikapcsolódást adnék. Esetleg anyukádnak az arcára jöhet fátyolmaszk is, ha nem olyan típus, mint apám, hogy hagyjam békén azokkal a nedves xarokkal.

2022. dec. 25. 10:26
 8/22 anonim ***** válasza:
88%

Hirtelen az jutott eszembe, állj le, vegyél egy jelképes doboz bonbont, amit Te is szeretsz, csomagold be, és kész. Pár év és rájön, hogy megbántott.

Én idén, indukciós serpenyőt, lábast és nordic walking botot, örült nagyon mindnek.

2022. dec. 25. 10:47
 9/22 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem meg nagyon nehéz jó ajándékot venni és jól elfogadni azt.

Ha nagynehezen tényleg beletrafál az illető a másik kívánságába akkor kiül az arcára a meglepetés és az öröm, de ha nem sikerül akkor mégis mit tegyen a másik fél. Illendőségből tegyen úgy mintha örvendezne? Vagy őszintén mondja meg, hogy ő már évek óta szenved az udvariassági pralinéktól vagy ez a típusú krém pont csípi a bőrét (igen, értettem, hogy ő kérte). A legtöbb megajándékozott úgysem nevezi meg pontosan vágyai tárgyát, hiszen nem akarja költségekbe verni a családját vagy éppen nem is tudja pontosan, hogy mit szeretne kapni, hiszen nincsen ideje-kedve böngészgetni, próbálgatni.

Jobbak szerintem azok a spontán ajándékok amikor látod a másikon, hogy nagyon vágyik valami konkrét dolodra és akkor azt megszerezni ha lehetséges.

2022. dec. 25. 10:49
 10/22 anonim ***** válasza:
89%

Csak te gondolod a legjobb anyukának. Egy mártírszerepbe beleragadt ember a leírásod alapjan.

Sosem fog elégedett lenni semmivel és nem fogod tudni soha meglepni.

Vegyél neki valami apróságot. Tusfürdő, bugyi. Ennyi.

2022. dec. 25. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!