Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy akadályozzam meg, hogy a...

Hogy akadályozzam meg, hogy a jó tanuló, nyelveket beszélõ lányom férjhez menjen érettségi után?

Figyelt kérdés

Nem csak diplomával lehet jól fizetõ munkát találni.

Ha nem menne egyetemre, azt se bánnám.

Nem is arról van szó, hogy halálosan szerelmes a párjába.

Sajnos két évvel ezelõtt belépett egy anti-feminista (szerintem hímsoviniszta) “szektába”, aminek az a lényege, hogy a lányok az elsõ szerelmükhöz menjenek hozzá, szüljenek rögtön gyereket, ne járjanak el otthonról se barátokkal, se barátnõkkel, hanem üljenek otthon a négy fal között. Éljenek úgy, mint az ötvenes évek republikánus Amerikájában.

Sajnos ebben a közösségben megtalálta a “párját”, aki nem roma (bocsánat, hogy rasszista vagyok), aki hasonló nézeteket vall, diplomás és van saját lakása, 10 évvel idõsebb: õ majd megteremt mindent, majd bejelenti az apja cégébe, de nem kell “igazán” dolgoznia, de csak törõdjön a gyerekekkel.

Amikor õket (inkább a lányomat) hallgatom, nemhogy az anyám, de a saját nagyanyám tanításai felvilágosultabbak voltak

2022. dec. 23. 18:35
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
77%
Kamu kérdés. 👎🏻
2022. dec. 23. 22:35
 32/49 anonim ***** válasza:
94%

Nekem nagyon polgárpukkasztó valaminek tűnik ez a kérdés, napi hergelés. De hergelésnek jó.

Gondolom, az elbeszélésednek a fele talán, de csak talán ha igaz, aztán gyorsan kitaláltál valami konkrét szektát, hogy hihetőbbnek tűnjön a sztori.

2022. dec. 23. 22:40
 33/49 anonim ***** válasza:
94%
A lányom 15 éves volt,mikor össteismerkedett egy roma sráccal. Sokat beszélt róla,jó dolgokat. És mivel nem vagyok fajgyűlölő,ezért nem is elleneztem. De amikor nyáron el mentünk termálba,és a lányom rövid nadrágban akart fürdeni bikini helyett,azért leültem vele beszélni. Ha most így,akkor mi lesz később? Szerencsére elgondolkozott...
2022. dec. 23. 23:12
 34/49 anonim ***** válasza:
77%
Egyáltalán nem biztos hogy viaszatud táncolni azért kellene tanulni vmi szakma mivel ez egy modern világ és ha egy nő okos akkor nem rendeli magát alá 100%-an egy férfinak sem.
2022. dec. 23. 23:53
 35/49 anonim ***** válasza:
86%
Belekényszerül egy helyzetbe és van gyerek összevesznek nem szeretik majd egymást akkor a lányod mihez fog kezdeni?Peresze ez csak egy feltevés.
2022. dec. 23. 23:54
 36/49 anonim ***** válasza:
76%
#16 Miért is baj, ha egy nő "szexdög"? Te nem szeretsz nőkkel szexelni?
2022. dec. 24. 12:28
 37/49 anonim ***** válasza:
89%
#10 Az a 30 év körüli "férfi", aki el akar venni egy 17 éves lányt, hogy ne tudjon továbbtanulni, szerinted egyenragnú párt lát benne? Szerinted tényleg szereti? Nem. Szolga kell neki, akit a gyerekekkel magához láncolhat.Az ilyen idős pasik pontosan azért mennek kislányokra, mert a velük egykorú nők átlátnak rajtuk és menekülnek tőlük.
2022. dec. 24. 12:33
 38/49 anonim ***** válasza:
20%
36-os, ha nem érted, akkor te is a probléma része vagy.
2022. dec. 24. 12:34
 39/49 anonim ***** válasza:
85%
Persze,persze, a probléma része vagyok, hiszen nem elégszem meg egy pörköltszafos atlétában kanapén keszítő kandisznóval. Tudom, tudom, örökre egyedül maradok, mert egy ilyen hisztis kis kva mint én, aki nem hajlandó kiszolgálni az urát, egyetlen egy "férfinak" sem fog kelleni. Meg anyúgyis, mit képzelek magamról, hogy igényes vagyok és ezt elvárom a páromtól is, hát borzalom.🥲 Majd sajnálom magam, ha lesz rá időm, mert tudod van aki keményen dolgozik a céljaiért, nem azt várja, hogy majd a nagy és erős férfiak mindent megoldásnak helyette.
2022. dec. 24. 12:43
 40/49 anonim ***** válasza:
87%
*megoldjanak
2022. dec. 24. 12:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!