Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy akadályozzam meg, hogy a...

Hogy akadályozzam meg, hogy a jó tanuló, nyelveket beszélõ lányom férjhez menjen érettségi után?

Figyelt kérdés

Nem csak diplomával lehet jól fizetõ munkát találni.

Ha nem menne egyetemre, azt se bánnám.

Nem is arról van szó, hogy halálosan szerelmes a párjába.

Sajnos két évvel ezelõtt belépett egy anti-feminista (szerintem hímsoviniszta) “szektába”, aminek az a lényege, hogy a lányok az elsõ szerelmükhöz menjenek hozzá, szüljenek rögtön gyereket, ne járjanak el otthonról se barátokkal, se barátnõkkel, hanem üljenek otthon a négy fal között. Éljenek úgy, mint az ötvenes évek republikánus Amerikájában.

Sajnos ebben a közösségben megtalálta a “párját”, aki nem roma (bocsánat, hogy rasszista vagyok), aki hasonló nézeteket vall, diplomás és van saját lakása, 10 évvel idõsebb: õ majd megteremt mindent, majd bejelenti az apja cégébe, de nem kell “igazán” dolgoznia, de csak törõdjön a gyerekekkel.

Amikor õket (inkább a lányomat) hallgatom, nemhogy az anyám, de a saját nagyanyám tanításai felvilágosultabbak voltak

2022. dec. 23. 18:35
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
97%
Tenyleg, mi ennek a kozossegnek a neve?
2022. dec. 23. 20:09
 12/49 anonim ***** válasza:
43%
Talán úgy kellett volna nevelni, hogy többre becsülje magát egy háztartási gépnél...
2022. dec. 23. 20:10
 13/49 anonim ***** válasza:
15%
Azta, ebben a kategóriában kettő pasi van és nyolc nő, a pontozásom alapján! Többet itt nem válaszolok kerdesekre, az biztos! 😆
2022. dec. 23. 20:12
 14/49 anonim ***** válasza:
96%
Kerdezo, egesz pontosan melyik kozossegrol van szo? Feltem a gyereket, tudni szeretnem mire kell vigyazni. Koszi ha valaszolsz!
2022. dec. 23. 20:54
 15/49 anonim ***** válasza:
96%
Nekem megírta privátban, a Fidelitas az.
2022. dec. 23. 20:56
 16/49 anonim ***** válasza:
22%
Helyes, jól teszi a lány. Nem kell felülni a modern mesének, hogy a nő csak akkor ér valamit, ha karrierista szexdög. Ha te az egészből csak annyit fogtál fel, hogy "valami antifeminista szekta" hatása alá került, akkor te vagy a probléma oka. Ne is csodákozz, hogy a gyereked menekül tőled és nem hallgat rád.
2022. dec. 23. 20:56
 17/49 anonim ***** válasza:
92%

#16:

Ajajjj komám, Te is méhkasba dugtad a fejed... :)))

2022. dec. 23. 21:00
 18/49 anonim ***** válasza:
12%

A Fidelitas mint anti-feminista szekta! :DDD

Kérdező, legyél picit felvilágosultabb, kicsit liberálisabb, toleránsabb, próbáld elfogadni, hogy a lányod máshogyan látja a világot, nem ugyanúgy, mint te.

2022. dec. 23. 21:00
 19/49 anonim ***** válasza:
88%
16, te komolyan gondolod amit írsz? Nem kell karrierista szexdögnek lenni, de nem normális hogy ennyi idősen így elzárja magát a világtól. Baromira kiszolgáltatott helyzetbe kerül ha fiatalon a semmire szül. A pasi meg mar most főnökösködik, ki tudja mennyire fogja terrorizálni. Teljesen megértem az anyát. Megakadalyozni nem tudom hogy képes lesz- e. Esetleg a lány régi barátai beszélhetnének vele.
2022. dec. 23. 21:02
 20/49 A kérdező kommentje:

Nem a Fidelitas volt.

Nem akarom megmondani, melyik hely volt, ezért írok alternatívàkat. Egy közülük az

Férfiszemmel

Férfihang

Hit Gyülekezete valamelyik megyszékhelyen

Férfiak Klubja

ProChristo

Kuruczinfo

2022. dec. 23. 21:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!