Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy akadályozzam meg, hogy a...

Hogy akadályozzam meg, hogy a jó tanuló, nyelveket beszélõ lányom férjhez menjen érettségi után?

Figyelt kérdés

Nem csak diplomával lehet jól fizetõ munkát találni.

Ha nem menne egyetemre, azt se bánnám.

Nem is arról van szó, hogy halálosan szerelmes a párjába.

Sajnos két évvel ezelõtt belépett egy anti-feminista (szerintem hímsoviniszta) “szektába”, aminek az a lényege, hogy a lányok az elsõ szerelmükhöz menjenek hozzá, szüljenek rögtön gyereket, ne járjanak el otthonról se barátokkal, se barátnõkkel, hanem üljenek otthon a négy fal között. Éljenek úgy, mint az ötvenes évek republikánus Amerikájában.

Sajnos ebben a közösségben megtalálta a “párját”, aki nem roma (bocsánat, hogy rasszista vagyok), aki hasonló nézeteket vall, diplomás és van saját lakása, 10 évvel idõsebb: õ majd megteremt mindent, majd bejelenti az apja cégébe, de nem kell “igazán” dolgoznia, de csak törõdjön a gyerekekkel.

Amikor õket (inkább a lányomat) hallgatom, nemhogy az anyám, de a saját nagyanyám tanításai felvilágosultabbak voltak

2022. dec. 23. 18:35
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
10%
Nem esett messze az alma a fájától.
2022. dec. 23. 18:37
 2/49 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos ha már nagykorú,akkor sehogy. Talán ha keresnél a témával kapcsolatosan olyan tapasztalatokat,amik negatívak,és megkérnéd a lányodat,hogy várjon ezzel még.
2022. dec. 23. 18:40
 3/49 anonim ***** válasza:
70%
És két évet vártál, hogy kétségbe ess? Nagyon ráért.
2022. dec. 23. 18:44
 4/49 anonim ***** válasza:
14%

gondold el, milyen jó lesz teljesen adómentesnek lenni, csok, ingyen autó...

örök élet, ingyensör

2022. dec. 23. 18:45
 5/49 A kérdező kommentje:
Amikor még csak ismerkedett velük, nem zavart, gondoltam, covid van, unatkozik, keresi az útját. Aztán találkozott ezzel a férfival, és nem ment el barátnõzni, mert szerinte ezt kapcsolatban “nem illik”, nem viselt sminket, aggódni kezdtem. Azóta vagyok kiakadva, amióta azt mondja, hogy õ nem akar se dolgozni, de továbbtanulni, hanem rögtön gyerek-házasság
2022. dec. 23. 18:52
 6/49 anonim ***** válasza:
28%

Az ö élete, nem értem, miért csinálsz ekkora problémát belöle?

Ha neki ez felel meg, akkor ez van, megakadályozni úgysem tudod, legfeljebb kiár az életéböl, ha sokat hisztizel

2022. dec. 23. 18:56
 7/49 anonim ***** válasza:
93%

6

Talán mert anya, és aggódik a gyerekéért, aki éppen egy hatalmas baromságot készül elkövetni, egy olyant, amiből nehéz vissszatáncolni és egész életére nyoma marad belőle.

Amúgy mi ez a szekta? Tinilányokra utaznak? Jelentsd fel őket.

2022. dec. 23. 19:19
 8/49 A kérdező kommentje:
Nem tinilányokra. Igazábòl egy közösség, de én szektának tartom. Állítólag pont õ a legfiatalabb, a többség középkorú férfi és nõ.
2022. dec. 23. 19:24
 9/49 anonim ***** válasza:
93%
De milyen közösség? Hadd tudjuk, hátha a mi gyerekeink is kapcsolatba kerülnek velük...
2022. dec. 23. 19:26
 10/49 anonim ***** válasza:
19%

Én ezt nem értem, mi a gond, biztosan sikerül, ha meg nem, elválnak és megy sminkelve barátnőzni, új pasit fogni, és még tanulhat is.

Én férfiként annak idején el akartam venni az első szerelmem, azóta is egy életre választó típus vagyok a csalódások ellenére s, ha lenne családom, azt szeretném, hogy az édesanyjuk legyen velük, nevelje őket, én pedig mindent megteremtek.

2022. dec. 23. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!