Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy akadályozzam meg, hogy a...

Hogy akadályozzam meg, hogy a jó tanuló, nyelveket beszélõ lányom férjhez menjen érettségi után?

Figyelt kérdés

Nem csak diplomával lehet jól fizetõ munkát találni.

Ha nem menne egyetemre, azt se bánnám.

Nem is arról van szó, hogy halálosan szerelmes a párjába.

Sajnos két évvel ezelõtt belépett egy anti-feminista (szerintem hímsoviniszta) “szektába”, aminek az a lényege, hogy a lányok az elsõ szerelmükhöz menjenek hozzá, szüljenek rögtön gyereket, ne járjanak el otthonról se barátokkal, se barátnõkkel, hanem üljenek otthon a négy fal között. Éljenek úgy, mint az ötvenes évek republikánus Amerikájában.

Sajnos ebben a közösségben megtalálta a “párját”, aki nem roma (bocsánat, hogy rasszista vagyok), aki hasonló nézeteket vall, diplomás és van saját lakása, 10 évvel idõsebb: õ majd megteremt mindent, majd bejelenti az apja cégébe, de nem kell “igazán” dolgoznia, de csak törõdjön a gyerekekkel.

Amikor õket (inkább a lányomat) hallgatom, nemhogy az anyám, de a saját nagyanyám tanításai felvilágosultabbak voltak

2022. dec. 23. 18:35
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
A 700-as klub magyar rajongói
2022. dec. 23. 21:07
 22/49 anonim ***** válasza:
87%
Jesszus! AZ összes egy szrkupac!
2022. dec. 23. 21:10
 23/49 anonim ***** válasza:
80%
'Nem akarod megmondani' - kamu a sztori. Gyorsan osszeszedtel nehany nem szimpatikus szervezetet amelyeknek amugy semmi koze egymashoz, hisz' ugyse jar utana senki, aztan traktalod a kozonseget a makutyi dumakkal.
2022. dec. 23. 21:11
 24/49 anonim ***** válasza:
85%
Péntek este van....
2022. dec. 23. 21:14
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

"a lányok az elsõ szerelmükhöz menjenek hozzá, szüljenek rögtön gyereket, ne járjanak el otthonról se barátokkal, se barátnõkkel, hanem üljenek otthon a négy fal között. Éljenek úgy, mint az ötvenes évek republikánus Amerikájában."

Ennek semmi köze a Férfiak Klubjához.

2022. dec. 23. 21:16
 26/49 A kérdező kommentje:

A férfihangból több honlap is kifejlōdött

A ferfiak klubja nem tunik annyira elvakultnak

A 700-as klub sokak számára nevetséges, de sajna van magyar rajongoi klubja

A hit gyülekezetet be se kell mutatni...bár ismerek nagyon normális embereket is onnan

2022. dec. 23. 21:17
 27/49 A kérdező kommentje:

De már van is itt egy Férfiak Klubja-tag, aki megerositette, hogy ott nincsenek ilyen tanok.

Nem akarom, hogy a lányom megtudja, ide irtam

2022. dec. 23. 21:20
 28/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok tag, csak láttam már sok videójukat a youtube-on. Semmi baj sincs velük.
2022. dec. 23. 21:23
 29/49 anonim ***** válasza:
5%

Csak kérdezem, oké, nem megy hozzá, de mi van, ha szerelmesek maradnak egymásba, várják meg a halálodat, hogy össze házasodhassanak?

"Hogy akadályozzam meg, ..."

2022. dec. 23. 21:28
 30/49 anonim ***** válasza:
22%
16-os vagyok, és örömmel látom, hogy a hisztérikus feministák ismét rosszul érzik magukat a valóságtól. Nyugodtan sírjatok, oka van, hogy nem kelletek a kutyának sem. Sziasztok!
2022. dec. 23. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!