Hogy akadályozzam meg, hogy a jó tanuló, nyelveket beszélõ lányom férjhez menjen érettségi után?
Nem csak diplomával lehet jól fizetõ munkát találni.
Ha nem menne egyetemre, azt se bánnám.
Nem is arról van szó, hogy halálosan szerelmes a párjába.
Sajnos két évvel ezelõtt belépett egy anti-feminista (szerintem hímsoviniszta) “szektába”, aminek az a lényege, hogy a lányok az elsõ szerelmükhöz menjenek hozzá, szüljenek rögtön gyereket, ne járjanak el otthonról se barátokkal, se barátnõkkel, hanem üljenek otthon a négy fal között. Éljenek úgy, mint az ötvenes évek republikánus Amerikájában.
Sajnos ebben a közösségben megtalálta a “párját”, aki nem roma (bocsánat, hogy rasszista vagyok), aki hasonló nézeteket vall, diplomás és van saját lakása, 10 évvel idõsebb: õ majd megteremt mindent, majd bejelenti az apja cégébe, de nem kell “igazán” dolgoznia, de csak törõdjön a gyerekekkel.
Amikor õket (inkább a lányomat) hallgatom, nemhogy az anyám, de a saját nagyanyám tanításai felvilágosultabbak voltak
"a lányok az elsõ szerelmükhöz menjenek hozzá, szüljenek rögtön gyereket, ne járjanak el otthonról se barátokkal, se barátnõkkel, hanem üljenek otthon a négy fal között. Éljenek úgy, mint az ötvenes évek republikánus Amerikájában."
Ennek semmi köze a Férfiak Klubjához.
A férfihangból több honlap is kifejlōdött
A ferfiak klubja nem tunik annyira elvakultnak
A 700-as klub sokak számára nevetséges, de sajna van magyar rajongoi klubja
A hit gyülekezetet be se kell mutatni...bár ismerek nagyon normális embereket is onnan
De már van is itt egy Férfiak Klubja-tag, aki megerositette, hogy ott nincsenek ilyen tanok.
Nem akarom, hogy a lányom megtudja, ide irtam
Csak kérdezem, oké, nem megy hozzá, de mi van, ha szerelmesek maradnak egymásba, várják meg a halálodat, hogy össze házasodhassanak?
"Hogy akadályozzam meg, ..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!