Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem szeretek az apámmal...

Miért nem szeretek az apámmal lenni? Mit csináljak? Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Nem az hogy utálom, de ha ő is ott van valahol sose érzem magam komfortosan...

Anyukámmal és a húgommal élek, régebben vagy mi mentünk hozzá vagy ő jött át. Amikor együtt vannak és "beszélgetnek", akkor az sokszor inkább kiabálás, lecseszés, lélekbe gázolás, toxic és anya még mindig szereti elméletileg..Mindig neki van igaza, a többiek ötlete hülye, irányítani akar. Tudom, hogy ez kegyetlenül hangzik, de simán kibírom nélküle, nem igénylem a társaságát. Sosem viselkedett úgy, mint egy jó apuka... A lakásban fura szag van, inni is szokott, nagyon sokat cigizik amitől rosszul vagyok. Sokszor sírni lenne kedvem mikor hallom őket. Itt-ott elvállal munkát, de amúgy nem dolgozik. (a családjában nem ő volt az egyedüli ilyen egyébként) A kiskoromból konkrétan semmire se emlékszem :C

Anyám szeretne összeköltözni, de nem érzem hogy az valamin is változtatna és gondnélküli mintacsaláddá válnánk. A karácsonyt is együtt kell töltenünk.

2022. dec. 22. 17:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor az anyukád megtiltós családjához. Vagy maradj otthon egyedül.
2022. dec. 22. 18:47
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Egy ilyen 'apát' nem kell szeretni! Felnőttként pedig mielőbb a saját utadat kell járnod, mert a szüleid nem jó szülők, fel kell ébredni, tudom, hogy fáj! Sok kitartást kívánok Neked! ❤

Boldog karácsonyt! 🎄 32/N

2022. dec. 23. 05:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!