Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez csak szerintem szánalmas?

Ez csak szerintem szánalmas?

Figyelt kérdés
Sokszor teszek fel itt kérdéseket,de ígérem ez volt az utolsó.Tulajdonképpen arról van szó, hogy nekem van egy nagyon megromlott rokoni kapcsolatom,ergo szinte senkivel nem állok beszédben.A lényeg az, hogy elkezdtem magamnak kaját csinálni.Megkérdezte apám kell e segítség,mondom nem.Erre mikor kimondtam ténylegesen olyan trágár szavak illettek, hogy ha én mondanám ezt óriásit kapnék.Erre visszaszólok ugyan ezzel a dumával, és borzalmas embernek titulált, mivel, hogy mondhatok ilyet.Erre kijön az egyik rokonom,megkérdezte miért veszekedünk,erre elődrukkolt egy full más storyval, hogy ő jöjjön ki jól.Elmondam tényleg a valóságot,erre hazugnak+borzalmas embernek nyilvánított ki.Ez csak szerintem ordenáré módon szánalmas és gáz?
2022. dec. 22. 06:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező, te nem tudsz kérdést törölni. Legfeljebb valaki töröltette.
2022. dec. 22. 08:28
 12/15 anonim ***** válasza:
5-s pedig teljesen normális kifejezés..
2022. dec. 22. 08:44
 13/15 anonim ***** válasza:
39%
Minek odamenni hozzá?
2022. dec. 22. 11:05
 14/15 anonim ***** válasza:
44%
Fogod a cuccod, elköltözöl és többé felé se nézel. Ilyen egyszerű.
2022. dec. 22. 14:51
 15/15 anonim ***** válasza:
64%
Kibírod, amíg felnősz, elköltözöl, soha nem mész haza, problem soved.
2022. dec. 24. 17:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!