Mit tehet egy szülő, ha ellene nevelik a gyermekét?
Az anyánál van elhelyezve mindkét gyerek. Két hetente hoztam a nagyobbikat évekig, de olyan két éve ez (a fiú 10 éves korában) megváltozott és már nem jön hozzám. Nem is igényli már a találkozást. Mitől lehet ez és mit tehetnék, hogy ez megváltozzon?
Az anyját érzem a történet hátterében, mert nem 100-as szegényke. Még arra is képes volt, hogy súlyosan megbetegítse a gyereket, hogy neki e-miatt ne kelljen dolgozni járnia, hanem beteggondozásin otthon lehessen. A gyerek természetesen jár iskolába, de komoly terror alatt van az anyja által.
Ilyen luxus ajándékokkal ideig-óráig érdekessé tudnám tenni magam a kölykök szemében, de gyorsan ráunnak a dolgokra és már térnek is vissza a régi kerékvágásba. A kislány (7 évesen) már most olyan kioktató és fölényes stílusú - szegényke - mint az anyja. Ő különösebben nem érdekel, mert a nevelésében már nem voltan jelen az életében, de a fiam ellenem nevelése zavar és dühít. Szerintem szenved a gyerek a ráeröltetett helyzetében és a betegségétől is (emésztőrenszeri probléma, egyébként az anya nagyon gyengén főz, soha nem volt egy sztárszakács. Mindent túlfűszerez, főleg sóz).
Elengedjem a dolgokat, mert reménytelen a szitu, vagy teperjek azért, hogy valamelyest visszakerüljek a fiam látóterébe?
(Tartásdíjakat rendesen fizetem.)
És arra nem gondoltál hogy nem nevelik ellened őket csak rájöttek milyen vagy?
Ilyet mondani hogy a lányos nem is érdekel... lehet a fiad értelmes gyerek és rájött hogy mit gondolsz a húgáról, ezért inkább megszakította veled ezt a toxikus kapcsolatot.
Én azért meghallgatnám a másik félt is, az anyukát. De csak azért, mert nem szeretek rögtön ítélkezni, és valahogy át lehet érezni amit az apa leírt.
Engem is anyu mindig apám ellen akart (hangsúlyozom, csak akart) nevelni. Engem is terrorban tartott, viszont nekem anyu szellemi sérült, mentális beteg, vagy hogy egyértelmű legyen "bolond". De ezt mindenki tudja a családban. Viszont amit csinált azt tudatosan csinálta, sunyi módon.
A kislány a tied vagy sem hogy nem érdekel? Sokat elmond a stílusa, hiszen a gyerek bizony otthon tanulja a dolgokat.
Tudod bizonyítani hogy miket művel a gyerek anyja a fiaddal? Vagy esetleg tudsz a fiaddal beszélni négyszemközt?
Az esetek nagy részében, sajnos tényleg az van, hogy a másik szülő sunyiban áskálódik. Apámat is kikészítették még régen a váláskor, mondjuk nekem ritka undorító anyám van.
Szóval ha a fiad anyja is hasonló, akkor sajnálom a gyerekeket.
oké, értem, tehát a hímnemű kölyök az fontos, azt kéred vissza, mert a gonosz anyja megmérgezi, és véletlenül sem arról van szó, hogy egy kiskamasz már világosan látja, milyen gusztustalan ember vagy. a lánygyerek meg ne mis kell, mert annak nincs farka, tehát ugyanolyan hülye krva mint az anyja.
mit tegyél hogy ez megváltozzon? ásd el magad, a világ jobb hely lesz nélküled, és akkor se a fiút nem zaklatod többé, sem a lányról nem beszélsz ilyen gusztustalanul.
Jók az ilyen kérdések, mert legalább a frusztrált, férfigyűlölő, kidobott nők ki tudják tombolni magukat valahol...
Mi lenne a világgal, ha ezek a feminista szardarabok pl itt járkálnának közöttünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!