Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha egy szülő a már felnőtt (20 év fölötti) de még vele egy háztartásban élő gyermekét megveri/felpofozza vagy meg akarja ütni?

Figyelt kérdés

2022. jún. 24. 10:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
19%
Ha a gyerek türi, akkor legalább annyira hibás, mint a szülö!
2022. jún. 24. 11:07
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Az én faterom is ilyen, de amióta felnőtt vagyok, nem adok neki esélyt erre. Nőként esélyem sem lenne vele szemben most sem, de ha konfliktus van, akkor egyszerűen eljövök és kész. Gyerekként megverhetett, semmit se tudtam tenni, de most már nem hagynám magam.
2022. jún. 24. 11:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer emelne kezet rám, utána egész időskorában megrohadhatna egyedül.
2022. jún. 24. 11:25
 4/13 anonim ***** válasza:
75%

Nővérem pár éve egy családi összejövetelen úgy képen törölte a 20 éves fiát, hogy megfagyott a levegő. Hozzáteszem, ott és akkor azt mindenki indokoltnak érezte, mert pofátlanul bunkón beszélt a nagyanyjával, aki egész délelőtt sütött-főzött és éppen elé tette az ebédet szívvel-lélekkel, erre a fiú ocsmány módon beszólogatott. Azóta sosem volt tiszteletlen, sőt, az eset után bocsánatot kért az egész családtól és ő maga is azt mondta, hogy az a pofon bizony kijárt neki.

Ezen kívül sosem történt ilyesmi a családban, ami a felnőtt létet illeti. Gyerekként sajnos sűrűn kaptunk a szülőktől, ha valamit nem úgy csináltunk, ahogy elvárták, de idővel leszoktak róla.

2022. jún. 24. 11:32
 5/13 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, mi történt?

Pofozkodás nem lehet módja a konfliktus rendezésének, de azért jó lenne tudni, hogy mik voltak az előzmények.

2022. jún. 24. 11:39
 6/13 anonim ***** válasza:
36%
Okosak testvéred... Nevelni nem tud csak üt..
2022. jún. 24. 11:40
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
Az, hogy ő egy ócska bunkó.
2022. jún. 24. 11:44
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

MI volt a szituáció????

(nem azért kérdezem, hogy indokoltnak tartanám bármilyen helyzetben...)

2022. jún. 24. 12:14
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Anyám megpróbalt valami piti dolog miatt megütni mikor 14 lehettem. Megfogtam a kezét a levegőben, és kiröhögtem. Soha többé nem próbálkozott. Ha huszonévesen megütne, reflexből ellökném, és minden kapcsolatot megszakítanék vele. Nincs indok ami bárkit felhatalmaz a pofozkodásra.
2022. jún. 24. 13:28
 10/13 anonim ***** válasza:
84%

Már megint elfeledted kérdező, hogy ez a családi hagyományotok és mindig emlékeztetni kell? :DDD

Na, most már tudod okát is ennek;)

2022. jún. 24. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!