Nagyon nehezen viselem el anyáékat én vagyok a hibás a serdülű kor miatt?
11.es vagyok és pár tantárgy nem igazán megy mostanában pl:a történelem
Anyám a helyett h támogatna állandóan azt papolja h ki fogok bukni, ha nem akarok tanulni akkor ők kivesznek a gimiből menjek el tanulni.
Holnap 3 Tz-t írok viszon tegnap még majdnem 39 fokos lázzal feküdtem az ágyban ma már jobb. Ilyenkor lent alszom a nappaliban és anyám reggelt kijött és mivel az egész estét+ az éjszakát végigi aludtam reggel néztem egy kis filmet a telomon. Kijön és elkezd papolnih ő betegen is tanult és h vagy aludjak vagy tanuljak más választási lehetőség nincs
Ez sztem nem oké
Nem tévézhetek egy picit se?
Öt év múlva emlékezni se fogtok erre a dogára. Nem éri meg betegen bemenni, szenvedni, és amúgy is rossz jegyet kapni, mert betegen nem tudsz rá tanulni, és betegen nem tudsz odafigyelni a doga írása közben. Nyilván az orvosi igazolás sem csak hétfőre szól, hanem több napra, mivel kétlem, hogy keddre meggyógyulnál. A héten valószínűleg otthon kell maradnod.
Ha már jobban leszel, tényleg tanulj majd, de én őszintén szólva úgy gondolom, egy hármas átlag nem a világ vége. Annak tantárgyak, amik egyszerűen nem mennek. Ez ilyen. Ettől még lehetsz jó abban, ami neked fontos, és majd fontos lesz, ha tovább tanulsz. Tudom, hogy most nagyon ezt a világot éljük, de nem kell mindig mindenkinek kitűnőnek lennie. Ha az vagy, tök jó, de mi van akkor, ha nem leszel töriből jobb hármasnál? Semmi.
Ha nem mész be az a te dolgod. Viszont szerinted a tanárod a pótdolgozatra nem fog nehezebb feladatsor összeállítani?
Az egyetemen mi lesz ha nem írod meg a zh-t?
#12 Tapasztalatból mondom, hogy mi lesz egyetemen. Megbeszéli az adott oktatóval és ír pót zh-t. Nekem is volt már erre szükségem, akár csak óraütközéses mind a kettőn ugyanakkor írunk zh-t helyzet miatt. De van olyan ismerősöm, akik az egyik tárgyból minden héten zh-t írnak. Szerinted akkor ő sosem lehet beteg vagy az az elvárás, hogy negyven fokos lázzal is menjen be megírni és fertőzzön le mindenkit? Nyilván nem.
A legtöbb esetben van pótlási lehetőség. Sőt, akár javító is. Nyilván tanárfüggő, de tapasztalataim alapján a gyakoribb, hogy be tudod pótolni később/hamarabb, ha előre látható, hogy nem tudod ott és akkor megírni a zh-t.
A francnak kell egyetemmel kapcsolatos valótlan infókkal riogatni a népet.
Igen a serdülőkor nehéz a szülőkkel. Én is nehezen viseltem a szüleimet akkor, pedig tündéri emberek voltak. Most az en lányom serdülő, igyekszem nem az agyára menni, de sajnos a tanulással muszáj őt is agitalni.
Mert ő is hajlamos arra, hogy a telefonját nyomogatja és videókat néz, ami a tanulás rovására megy, mert sokszor este 10 kor (amikor már aludni kéne!) jut eszébe, hogy nem írt meg egy beadandot, vagy nem készült fel a biosz ropdolgozatra.
Bevallom, ilyenkor nagyon mérges vagyok, pedig laza szülőnek gondolom magunkat.
A szüleid csak jót akarnak egyébként neked, hogy a későbbi életed egyszerubb és kényelmesebb legyen, jó végzettséged és jó munkád legyen.
12-es, semmi nem lesz az egyetemen, megirod a pot zh-t 🤣
Szerintem se kell feleslegesen riogatni a kerdezot.
Nyilvan betegen ne menjen be, nem is ertem a kedves mamat, mit szopatja a kerdezot.
Viszont akinek nem megy a tori (es nincs diagnozisa tanulasi nehezsegrol) az szimplan csak lusta leulni tanulni. Ez nem olyan, mint a real targyak, amiket tenylegesen erteni is kene, ezt csak meg kell tanulni, csokolom.
Az itt válaszolok rég jártak suliba.
"Holnap 3 Tz-t írok" KAMU
max 2 tz-t lehet egy napon íratni, maximum pótTZ valamelyik, de még azt sem szívesen teszik egy napra a többivel.
Kérdező, lehet pihenni, kikapcsolódni, de a kötelezők után! Próbáld mindig így csinálni, mert nagyon hamar halogatásba fog ez átmenni (saját tapasztalat).
Irodalom Tz
Dupla Németen dupla nemet tz
Angol Tz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!