Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, hogy viszonyultok...

Szülők, hogy viszonyultok ahhoz ha a gyerek Radics Petit hallgat Yotuben?

Figyelt kérdés
Sokat káromkodik mondjuk ezt még hozzáteszem az érdekesség kedvéért
2022. dec. 8. 20:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
87%

Mi a lónak a ret... hogy jön ide a kocsmai közeg, és az alpáriság? Abban egyetértek veled, hogy Radics a maga sajátos módján az értelmesebb Youtube-erek közé tartozik, de azzal nem hogy az alpáriságot, a műveltség hiányát a kocsmalátogatókkal azonosítod. Úgy látszik neked -tanárként- még nem volt annyira tele a tököd akár a jelen politikai/gazdasági helyzettel hogy azt egy pár felessel tompítsd. Nálunk vidéken a kocsma, egyfajta politikai vitaklub-ha lehet így fogalmazni- ahol a közmunkástól kezdve, az értelmiségig, a nyugdíjasokon át mindent és mindenkit megvitatunk. :D El sem hinnéd mennyire értő és lánglelkű emberek közössége sodródik össze.

Bödőcs Tibi- talán a hazai legnagyobb humorista is efféle forrásokból szemezget népszerű előadásaiban.

A lényeg, 14 év alatt nem ajánlanám de csak a trágárság miatt. S ha már hazai youtube csatorna, akkor Magyarósi Csaba simán veri a mezőnyt kérdező, javaslom őt nézze.

2022. dec. 8. 22:00
 22/29 anonim ***** válasza:
94%
Én kedvelem a videóit. Nem csak céltalan agyatlan tartalmakat gyárt, hanem 1-1 videóban felvet fontos témákat is. Ettől függetlenül 12 alatt nem engedném a gyerekemnek, hogy nézze. Legszívesebben 16-ot jelöltem volna életkornak, de manapság annyira nagy befolyással bírnak a kortársak a gyerek ízlésére, hogy ha csak 12 évesen kezd el Radics Petit nézni, hát akkor boldog leszek. Sokkal rosszabb, ne adj isten károsabb tartalomgyártók is vannak.
2022. dec. 8. 22:20
 23/29 anonim ***** válasza:
88%

*OFF*

21--> Lehet akkor nálatok vannak kulturálisabb kocsmák, de itt olyan nép fordul csak meg ott, akikkel nem kívánok egy levegőt fújni. Arról nem is beszélve, hogy a cigifüsttől majd megfulladok. Nekem rohadt erőltetett az a közeg, míg mások oda járnak kikapcsolódni, ellazulni, bennem csak feszültséget kelt, mert érzem, hogy nem tartozom oda. Ezért inkább a négy fal között vagyok egyedül, mintsem, hogy egy társaságban érezzem magam magányosan, kirekesztettnek. (szerencsére nem MO-n élek, hanem a szomszédban)

2022. dec. 8. 22:20
 24/29 anonim ***** válasza:
16%
Na, elképzeltem azt a hú de művelt tanárt, aki szerint a Radics ku.rvaanyázása figyelemreméltó. Mégis csak menj kocsmába pedagóguskám, ott magasabb színvonal van
2022. dec. 8. 22:38
 25/29 anonim ***** válasza:
8%
hogy kringé sajnos
2022. dec. 8. 23:23
 26/29 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld pacsi
2022. dec. 9. 00:01
 27/29 anonim ***** válasza:
92%

24->

Jaj, de primitív hozzáállás ez. Csak mert valaki tanár, akkor már legyen karót nyelt? Mert te soha nem káromkodtál még, ugye? Vagy a tanár nem káromkodhat autóban ülve, ha majomkodnak előtte az utakon? A tanár ugyanúgy ember, aki úgy lehet hiteles a gyerekek előtt, ha embernek mutatja magát, és nem egy idealizált képnek.

Te az a fajta ember lehetsz, aki úgy gondolja, hogy a tanár a júniusi döglesztő melegben is járjon ingben, hosszú nadrágban, akár még nyakkendőben is, mert hát ő tanár, ez a dolga. - Erre meg azt felelnéd, hogy, hát más irodákban is így járnak az emberek, és nem rinyálnak... Valóban, de mutass már nekem egy iskolát, ahol van klíma, vagy a jelen esetben gondtalan fűtés a téli hónapokban ;)

2022. dec. 9. 00:09
 28/29 anonim ***** válasza:
83%
Azt sem tudom ki ez, azon kívül hogy néha a nevét láttam.
2022. dec. 9. 12:34
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, én is nézem. Az iskolában az osztálytársaitól és a c típúsúaktól durvább káromkodásokat hall.
2023. jan. 2. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!