Szülők, hogy viszonyultok ahhoz ha a gyerek Radics Petit hallgat Yotuben?
Figyelt kérdés
Sokat káromkodik mondjuk ezt még hozzáteszem az érdekesség kedvéért2022. dec. 8. 20:29
11/29 anonim válasza:
"Yotuben"
?
És te azzal foglalkozol mit hallgat a gyereked?
Egyébként ki az a R.P.?
12/29 anonim válasza:
Én is most kerestem rá: elég szánalmas amit csinál, de a 10-12 éves kiskrapekok biztos elájulnak tőle , hogy hú de vagány, mert mocskosul beszélni. Amúgy egy rakás f*s a csávó.
13/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2022. dec. 8. 21:04
14/29 anonim válasza:
jaj, Peti, ez elég gyenge gerilla-marketing! :-D
15/29 anonim válasza:
Nézz szét egy kicsit a magyar Youtubeon, hogy ebben a korosztályban milyen csatornák népszerűek, és rá fogsz jönni, hogy Radics még a legkisebb rossz. Ettől még persze nem a legjobb, de úgyis azt fogja nézni a gyerek, amit pl. az osztálytársai, haverjai is néznek, nem fog nekiállni értelmes tartalmakat nézni, csak azért, mert te azt mondtad neki. Szóval Radiccsal még viszonylag jól jár.
16/29 anonim válasza:
Mondjuk nálunk a kismillió zenei videón kívül a tanulom magam csatornán lógnak.... Meg az edzős videók mennek ezerrel, nyüglődők is a gyerekkel hogy ne vigye túlzásba, hajlamos ész nélkül fogyózni, volt már ebből probléma. Úgyhogy én még összeteszem a két kezemet hogy miket néz, nem ilyen "poénkodásokat" .
17/29 anonim válasza:
Miért, hogyan kellene viszonyulni?
Mi is nézzük, gyerek nincs, de ha lenne, nézné velünk.
18/29 anonim válasza:
Az őszinte emberek káromkodnak, a sunyi gerinctelen férgek pedig megjátsszák magukat. Isten mentsen meg az utóbbiaktól!
19/29 anonim válasza:
Megmondta ő is magáról, akárcsak a TheVR és Zsozé is, hogy NEM gyerekcsatornák.
20/29 anonim válasza:
26 éves pedagógus vagyok, elég műveltnek gondolom magam ahhoz, hogy a kocsmákban lévő emberekkel ne vegyüljek, kerüljek mindenféle hasonló alpári közeget, megválogatom, hogy az időm kire érdemes szánni, és Radics Peti azok közé tartozik. Magyarok közül ő az egyetlen, aki úgy tud szponzorált videót csinálni, hogy abban nem kevés kreativitás van.
Akit pedig nem érdekel más véleménye róla, és maga akarja megalkotni a véleményét, annak ezt a 8 perces kis videót ajánlom. Ígérem, nem fogja megbánni. Így kell rákeresni:
Bocsáss meg! (By:. Peti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!