Az ő gyereke azon ritka kivételek egyike, akit nem akarok felrúgni.
Akinek van gyereke, de nen szereti a gyerekeket, az valójában csak a lassiez-faire idióta szülőket nem szereti, akik az ivadékukkal pokollá teszik gyerektelen és szülő életét egyaránt maguk körül.
Csak aggyal szaporodott és fáj neki, hogy más nem. Ennyi az egész
2021. aug. 16. 13:29
2/12 anonim válasza:
A saját gyerekét imádja. És akarta is.
Csak más gyerekeit nem szereti, amiért nem úgy lettek nevelve, ahogy ő el tudja viselni. Lássuk be, rengeteg az elkényeztetett hisztis gyerek.
2021. aug. 16. 13:38
3/12 anonim válasza:
Én se szeretem más idegesítő gyerekeit. Van 3 saját, azokat szeretem.
2021. aug. 16. 13:41
4/12 anonim válasza:
8 éve nem láttam és nem is akarom. Nem leszek szülő azért, mert részegen megdugtam valakit és szartunk a védekezésre.
2021. aug. 16. 13:43
5/12 anonim válasza:
Amíg nincs vele gond, imádja és így szívem, úgy édesem.
De ha a gyerek mondjuk beszélgetni akar vele, látványosan unja magát, ha el kell vinni ide, vagy oda, "nem ér rá", vagy "hagyjál, most hétvége van és pihenek".
Addig érdekes neki, amíg minimum 5 méterre van tőle és csendben van.
2021. aug. 16. 13:47
6/12 anonim válasza:
A sajátjait rajongásig imádja,de másét egyszerűen képtelen elviselni.Van 1-2 akivel el jópofizik pár percig,de ennyiben ki is merül a dolog
2021. aug. 16. 14:00
7/12 anonim válasza:
Nincs velük gond, kivéve, ha olyanok, mint a sógornőm, aki mindwn gyereket szíd, de az ő gyerekei csodásak, amivel nincs is baj, de ő elvárja, hgy az ő cuki gyerekeit mindenki imádja.
2021. aug. 16. 14:03
8/12 anonim válasza:
Én olyat ismerek aki utálja a gyerekeket és a sajátjaihoz is úgy viszonyul. Sehol, semmiféle szeretet. Fizikai igények kielégítése más semmi.
2021. aug. 16. 14:22
9/12 anonim válasza:
Imádom a saját gyerekemet, a másé viszont sokszor idegesít. Nem mondanám, hogy csípőből utálok minden gyereket, de ha hosszabban kell foglalkozni egy idegen kisgyerekkel, pl több mint öt perc, mondjuk játszón hozzánk csapódik, az nekem munkának számít. Főleg, ha kisfiú. Kislányokkal még inkább elvagyok. Talán azért van ez, mert többször dolgoztam baby sitterként. Szóval engem fárasztanak, én biztos nem veszem fel a szemkontaktust egy idegen kisgyerekkel mondjuk vonaton, hogy aztán szórakoztatni kelljen. A sajátom egy kislány, vele más, vele szívesen foglalkozom. Meg a kamasz korosztállyal is, akikkel már lehet értelmesen beszélni.
2021. aug. 16. 18:29
10/12 anonim válasza:
Altalaban minden szülönek a sajat oké, de hogy mas gyereehez miként viszonyul az totál változo.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!