Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az, hogy nem szeretem a...

Az, hogy nem szeretem a gyerekeket és nem is szeretnék a jövőben, az anyám szerint miért egyenlő azzal, hogy a saját nememhez vonzódok?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre többször szóba kerül a gyerek téma, pedig marhára nem aktuális. És mindig rákérdez, hogy most akkor mizu, nem szeretem az ellenkező nemet, vagy mi van. És ezzel a kérdéssel az a baj, hogy ő tudtommal megveti a másságot. Ha csak aggódás lenne a háttérben, akkor nem zavarna a kérdés. És egyébként akkor még meg is mondanám neki, hogy félig igaza van, de nem az a helyzet, hogy nem szeretem a másik nemet, hanem az, hogy mind a kettőt szeretem.(Mondjuk többnyire a saját nemem részesítem előnyben, de ez most mellékes, mert nagyon kevés személy van, aki megmozgat bennem bármit is, szinte majdnem aszexuális vagyok)

Mindig olyanokat mond, hogy akkor egyedül akarok maradni gyerek nélkül.... Ha meg mondom, hogy társát se szeretnénk se lányt, se fiút, akkor még jobban kivan, hogy de akkor nagyon egyedül leszek... Basszus, ez a cél. Talán esetleg a kapcsolat még szóbajöhet, de a gyerek kizárt. Öt percig nem tudok egy légtérben meglenni velük, idegesítenek. Nem tudok velük kommunikálni sem, és ez frusztrál. Nem ártanék egy gyereknek sem, csak nem szeretem őket. Meg különben is, önzőség csak azért gyereket vállalni, hogy ne legyek egyedül. Csak az zavar, hogy szerinte csak az lehet az oka annak, hogy nem akarok, hogy esetleg homoszexuális vagyok.

Komolyan miért egyenlő neki ez a két dolog? Egyáltalán mért kéne csak azért gyereket vállalni, hogy be legyek egyedül?

2021. ápr. 30. 20:03
 1/6 Savlekotő ***** válasza:
97%

Nagyon sok hetero sem akar gyereket,gyereket nem mások kedvéért nyomására kéne vállalni,nem lenne egyre több sérült,elhanyagolt,agyon traumatizált,meg árva házba kukába baxott gyerek.

70F

2021. ápr. 30. 20:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért vitatod meg anyáddal ezt a témát? Ne beszélj róla és nincs vita.
2021. ápr. 30. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
Valószínűleg azért van ez így, mert ő csak ezt a két lehetőséget ismeri.
2021. ápr. 30. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:
73%

Mert egy tudatlan előítéletes bunkó. Már bocs. Aki ilyen az nem fogja megérteni. És mivel csak sejti hogy biszex vagy ezért össze is folyik neki a kettő dolog. Mondanám, hogy ha tisztáznád a két téma összefüggéseit (plusz a gyerekekhez való viszonyodat), akkor elfogadná, de valójában nem. Aki így viselkedik ebben a témában az nem fogja megérteni és elfogadni, hogy te másként gondolod.

Mást nem tudsz tenni, mint elköltözöl, éled az életed, a kapcsolatot meg olyan szintre viszed, hogy ne legyen lehetőség ebbe belemenni.

2021. ápr. 30. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:
67%
Talán azért, mert nem halad a korral és még a hagyományos normák szerint él🤷‍♀️
2021. ápr. 30. 20:36
 6/6 anonim ***** válasza:
81%
Még jó, hogy senkinek nincs köze hozzá, hogy mit kezdesz a méheddel ;) Ezt tudatosítsd benne.
2021. máj. 1. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!