Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most akkor ő nem is szereti a...

Most akkor ő nem is szereti a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Szóval van egy kollégám 37 éves férfi. Jóban vagyunk mint kollegák. Megkérdeztem tőle hogy nehéz e hogy más gyerekeit nevelni. Amire kb azt mondta: -tők jó mer ha baj van akkor probléma nélkül távozhat.

5,7 évesek a gyerekek, állítólag csúnya válás volt 3-4éve mert eredetileg az anyuka szeretője volt ő.

Erre is rákérdeztem finoman, azt mondta szerinte nem baj mert a nőt verte a férje ő meg még csak nem is üvöltözik.

2021. aug. 11. 13:25
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
97%

Inkább nem kötődik hozzájuk.

Ha vége a kapcsolatnak, akkor nem lesz kötelezettsége írántuk.

Nem kell fizetnie gyerektartást, nem kell foglalkozni velük utána.

Ebben csak az a rossz, hogy a gyerekek viszont biztosan kötödnek hozzá, és nekik viszont szar lesz.

2021. aug. 11. 13:30
 2/28 anonim ***** válasza:
82%

Nem lehetséges, hogy úgy értette, hogy ha veszekedés van, akkor probléma nélkül lemehet mondjuk sétálni és akkor kimarad a vitából?

Az azért elég gáz lenne, ha másféleképpen értette volna.

2021. aug. 11. 13:31
 3/28 anonim ***** válasza:
79%
Nyilván nem. Semmi köze hozzájuk.
2021. aug. 11. 13:32
 4/28 A kérdező kommentje:
2. Nem sajnos ezt úgy értette hogy a kapcsolatból távozik probléma nélkül. Gyerektartás, válás,stb
2021. aug. 11. 13:36
 5/28 anonim ***** válasza:
97%
Az is lehet, hogy nem akarja nagyon megkedvelni őket, amíg ki nem derül, hogy milyen család lenne belőlük, csak nem akarja ezt bevallani. Ez esetben pár hónap múlva nagyon is megkedveli őket, és sajátjaiként tekint rájuk.
2021. aug. 11. 13:37
 6/28 A kérdező kommentje:
5. Hát nem tudom kb két éve egy háztartásban élnek. Néha mutogatja is a gyerekekről készült fotókat. Olyankor olyan mint bármelyik apuka. Azért nem értem én se.
2021. aug. 11. 13:44
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak szégyelli bevallani, hogy megszerette a gyerekeket. Lehet, hogy attól fél, hogy mi lesz, ha nem jön be a párkapcsolat.
2021. aug. 11. 13:47
 8/28 anonim ***** válasza:
86%

6

Ha egy háztartásban élnek nyilván el van velük de tisztában van vele hogy nem a gyerekei semmi kötelessége nincs velük szemben.

2021. aug. 11. 13:59
 9/28 anonim ***** válasza:
91%

Hát nézd, ha közös gyerek van, akkor gyermekelhelyezési per,láthatás, tartásdíj, anyu nem engedi a gyereket, apu nem akarja a gyereket, anyu ezt mondta, apu ezt mondta.

Itt vsak elmégy és ennyi volt. Attól még szeretheti a gyerekeket, csak tisztában van vele, hogy se joga, se kötelezettsége nincs felejuk

2021. aug. 11. 14:05
 10/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem arról van szó, hogy nem szereti őket, hanem arról, hogy az egészet nem tekinti életre szóló kapcsolatnak, vagyis nem köteleződött el a nő irányába sem, ezért úgy fogja fel az egész helyzetet, hogy a gyerekeket is csak átmenetileg neveli, ameddig neki jólesik...
2021. aug. 11. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!