Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mégis mit tehetnék az ellen...

Mégis mit tehetnék az ellen hogy ne készüljek ki az anyámtól akinek talán üldözési mániája van és folyamatosan mások " hibáiról" és az emberek negatívumáról beszél ès már az agyamra megy?!

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta csak manipulál, hazudozik, azzal magyarázza ki magát hogy ő itthon mennyit dolgozik, de munkába már nem képes menni hogy önerőből képes legyen magát eltartani.Azóta hogy elkezdtem brigádmunkát válalni úgyfest elvárja tőlem hogy én tartsam el őt, már mondtam neki hogy ebből azt látom hogy én tartsam el őt de ő ezt kétli hogy így van.

Már teljesen ki vagyok készülve mentálisan tőle, önmagam se tudom mit hidjek el neki vagy hogy egyátalán ő bármit is felfog e amit mondok, teljesen kivagyok!

2022. dec. 4. 17:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Bántalmazod? Erre viszont a világon semmi nem jogosít fel. Innentől te vagy köteles őt elkerülni! Attól félsz, hogy nem vagy képes a saját talpadra állni, de ahhoz elég kemény vagy, hogy mást bántalmazz. Mind a kettőtöknek segítséget kellene kérni a pszichiátrián.
2022. dec. 10. 21:25
 12/13 A kérdező kommentje:

11-es, nem szeretem ha csak kapásból kapok egy választ úgy hogy konkrétabban ki se fejtettem a probléma okát...

Csak gondolj bele hogy ok nékül biztosan nem művelnék ilyet különösen nem a szülőmmel, csakhogy nekem olyan mértékben retardált szülőt adott az isten hogy másképp képtelen felfogni hogy mit várok el, csakis az ilyen primitív komunikációt képes felfogni, érted?

2022. dec. 11. 07:54
 13/13 A kérdező kommentje:
Úgyhogy nem sajnálom őt egyátalán csak dögöljön meg minnél hamarább ahogy énis
2022. dec. 22. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!