Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyam folyamato...

Mit tegyek, ha anyam folyamatosan ordit?

Figyelt kérdés
Anyum az elmult 1-2 evben folyamatosan csak uvolt, semmi nem jo neki. Barhova elmegyunk, mindig en vigyazok a kisebbik hugomra, de ha csak 2 percet kell vele lennie akkor mer leorditja szegenynek a fejet. Meg nagyon kicsi es nem is erti, h mi tortenik. Olyanokat mond neki, hogy “felpofozzalak?”. Mindig azt mondja h nagyon unja h korulottem forog minden, kozben a csaladbol mar mindenki fel tole, hozza se mernek szolni. Nem vagyok rossz tanulo, illetve segitek a hazimunkakban is. Egyszeruen nem ertem miert ilyen feszult mindig. Az nem is erdekel, hogy velem uvolt, mert en nem foglalkozok vele. Viszont a kishugom nem is erti, h eppen miert uvolt vele. Mindig fogja, es ele bassza a telefont, h azt nezze, csak hogy ne kelljen foglalkozni vele. De azert facebookra ki tudja rakni, h “milydn jo anyanak lenni”. Minden addig jo, ameg lefotozza, lerakja a telefont es megy az orditozas. Pedig ismetlem, nagyreszt en vigyazok ra, mikor nincs bolcsibe. Haza jovok sulibol, es akkor is vigyazok ra. Ezert az egesz napom csuszik, es keso estig tanulok, viszont meg mindig jobb, mintha uvoltozne vele. Nem tudom, hogy mit tehetnek. Nagyszuleim sem csinaljak semmit, csak anyumat vedik, mert h mennyi minden nyomja a vallat. En ertem, de enis magamra szeretnek fokuszalni, es a tanulasra, nem pedig az o problemaira. Kozossegben is ugyan ez. Elmegyunk valahova, es elkezd uvolteni egy rakas ember kozott. Eleg kellemetlenul erzem magam. Illetve a szomszed anyuka nagyon jo baratnoje, bar en nem nagyon birom. Nagyon rossz hatassal van anyumra, arra is gondoltam, h valamivel hergeli, es azert ordit velunk mindig. Nekunk is mindent meg akar mondani (marmint a gyerekeknek). Anyum is mindig mondja, h miert nem tudok olyan sikeres lenni mint a baratnoje gyerekei. Ez elegge faj, mivel en mindent megteszek, amit tudok, h segitsek. Nem tudom h egyszeruen mit kene meg tennem, csak h beken hagyjon. Azt mondja, h belolem semmi nem lesz. Illetve es olaszba szeretnek koltozni egyetem utan. (Olaszt szeretnek tanulni 2.nyelvkent) es olyanokat mond h belolem max egy kûrv@ lesz olaszban. Egyszeruen undorodok tole. Nem lehet elviselni.

2022. szept. 20. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Anyukád egyedül nevel titeket?

Anyaként mondom, hogy ülj le beszélj vele. Csinálj egy teát, kávét vagy amit szeret. Próbálj meg beszélgetn erről,nyugodt körülmények között

Igen sok teher van egy anya vállán de az Ő döntése volt, hogy Ti megszülessetek. Ő az anyukád! Neki az lenne a dolga, hogy szeressen és óvjon titeket. Az Én anyukám is ilyen volt, aminek még 34 évesen is viselem a következményeit. Tönkre fogja tenni az életeteket.

Remélem tudtok valami megoldást találni mert egy ilyen anya mellett felnőni nagy hátrány az életben.

2022. szept. 20. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

Jó kis anyuka. Elcseszte az életét a gyerekekkel, de a külvilágnak mutatni kell, hogy minden a legnagyobb rendben. Gratulálok neki, nektek pedig kitartást kívánok.

A nővérem ugyanez pepitaban. Nem lehet mit tenni, főleg nem Magyarországon.

2022. szept. 20. 11:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mielőbb meg kéne ejteni azt a költözést... nem tudsz egyelőre kollégiumba költözni?
2022. szept. 20. 11:30
 4/6 anonim ***** válasza:
96%
Sajnálom. Hány éves vagy? Apukádhoz nem lehet fordulni? Nagyszüleid is tapasztalják ezt a viselkedést?
2022. szept. 20. 12:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Amint lehetöséged lesz rá költözz.
2022. szept. 20. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj a gyámügyi hatósághoz, mert nem fog itt megállni.
2022. szept. 25. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!