Mit tegyek? A szüleim folyamatosan velem akarják tölteni az idejüket, de én ezt nagyon soknak érzem.
2!
Nyilván nem. De ezek szerint az oda állok q szüleim elé és elmondom, hogy nekem ez sok nem működik.
Hány éves vagy kérdező???
Az nem zavar, hogy eléd teszik a kaját naponta 3x, mosnak-takarítanak-vasalnak rád, megvesznek mindnet?
Csinálj magadnak programot házon kívül - menj edzésre, találkozz barátokkal. Hazaérsz, utána tudtok együtt lenni.
Az én fiam 14, eszemben sem lenne nonstop ráerőltetni magam egy kamasz gyerekre. Bár fentebb írták itt a "majdjóltaknyontenyeröllek" régi vágású szülők, hogy bezzeg napi háromszor eléd az ételt... életeim, hogy jön ez össze? Kéredzkedett ez a gyerek a világra? Tényleg rendik a szülők, hogy etetik. Tényleg. Cserébe üljenek be a szobájába és mosolyogjanak egymásra egész este. Remélem nektek rég elmenekült a gyereketek.
8!
Ugyan én nem írtam ilyet, de az meg van, hogy itt nem egy kamasz gyerekről van szó, hanem egy felnőtt, dolgozó emberrol, aki épp külön is élhetne?
9-es ezt hol olvastad, hogy felnőtt gyerek?
Ha felnőtt lesz a gyerekem sem tervezek rátelepedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!