Mit tegyek? A szüleim folyamatosan velem akarják tölteni az idejüket, de én ezt nagyon soknak érzem.

Figyelt kérdés
Konkrétan hazaérnek délután 5-kor a munkából és utána nem hagynak békén este 10-ig.

2022. nov. 2. 17:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Elkoltozol és senki nem fog zavarni, ha haza érsz q munkából
2022. nov. 2. 17:47
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Ezen az oldalon bármilyen kérdést megnyitok, a top 5 válaszban tuti találni olyat, hogy “költözz” el, pedig egyértelmű, hogy nem lehet minden egyes családi konfliktust ezzel megoldani.
2022. nov. 2. 18:16
 3/12 anonim ***** válasza:
70%

2!

Nyilván nem. De ezek szerint az oda állok q szüleim elé és elmondom, hogy nekem ez sok nem működik.

2022. nov. 2. 18:25
 4/12 anonim ***** válasza:
15%
Gondolom az nem zavar ha ap énzüket rád költik igaz?
2022. nov. 2. 18:35
 5/12 anonim ***** válasza:
18%

Hány éves vagy kérdező???

Az nem zavar, hogy eléd teszik a kaját naponta 3x, mosnak-takarítanak-vasalnak rád, megvesznek mindnet?

2022. nov. 2. 18:38
 6/12 anonim ***** válasza:
22%
Ezen az oldalon két dolgon vannak kiakadva a kamaszok: "hát mi az hogy anyámék nem ebszélnek velem akkor amikor akarom"? És "hát mi az hogy anyámék beszélnek velem, pedig én nem akarom?"
2022. nov. 2. 19:08
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Költözz ha megteheted.
2022. nov. 2. 21:54
 8/12 anonim ***** válasza:
67%

Csinálj magadnak programot házon kívül - menj edzésre, találkozz barátokkal. Hazaérsz, utána tudtok együtt lenni.

Az én fiam 14, eszemben sem lenne nonstop ráerőltetni magam egy kamasz gyerekre. Bár fentebb írták itt a "majdjóltaknyontenyeröllek" régi vágású szülők, hogy bezzeg napi háromszor eléd az ételt... életeim, hogy jön ez össze? Kéredzkedett ez a gyerek a világra? Tényleg rendik a szülők, hogy etetik. Tényleg. Cserébe üljenek be a szobájába és mosolyogjanak egymásra egész este. Remélem nektek rég elmenekült a gyereketek.

2022. nov. 3. 14:20
 9/12 anonim ***** válasza:
37%

8!

Ugyan én nem írtam ilyet, de az meg van, hogy itt nem egy kamasz gyerekről van szó, hanem egy felnőtt, dolgozó emberrol, aki épp külön is élhetne?

2022. nov. 3. 14:22
 10/12 anonim ***** válasza:
72%

9-es ezt hol olvastad, hogy felnőtt gyerek?

Ha felnőtt lesz a gyerekem sem tervezek rátelepedni.

2022. nov. 3. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!