Anyám miért akar lejáratni folyamatosan a párom előtt?
Párommal el szeretnénk menni szállodába 2 napra, felvetődött hogy biciklizzünk mert lehet kölcsönözni.. erre anyám .. elkezdett basztatni hogy szerinte én nem nem tudok biciklizni, mert anno a tini-szerelmemmel (exem) elmentünk és az út alatt végig dobált kavicsokkal, meg rángatta a hátsó kerekemet.. én hátra akartam fordulni hogy rászóljak és egy kövön megpattant az a sz*r és úgy nekicsapódtam egy fának hogy szétnyílt a fejem…
Na anyámnak ebből annyi jött le hogy én nem tudok biciklizni.. nem maradok meg rajta és elkezdett gúnyosan röhögni… aztán elmeséltem neki a fentebbit (amiről nem tudott) erre annyival zárta hogy milyen hülyén néztem ki ahogy borotválták a fejem.. ezt is röhögve… amúgy nem is borotválták, egy tincset kellett levágni és leragasztották valami tapasszal.. ami kb másnapig bírta… na mindegy is, inkább a homlokomnál volt szétnyílva a fejem.. meg minimálisan a hajvonalamnál, de ezt miért kell úgy előadnia hogy leégessen? Kiröhögjön? Esküszöm a sírás kerülget még most is..
Aztán valahogy el tudtam terelni a figyelmét és mondtam hogy nem véletlen hogy tesóim elmenekültek az apjukhoz anno állandóan…. Erre neeem (legyen Kata) Kata soha!! Meg ő mindig felveszi a telefont… mondom igen mert gyesen van… egész nap otthon…
Hát ő így úgy megkérdezi… stb aztán arra jutott valahogy a beszélgetés hogy mondta én ő nélküle soha de soha semmit nem tudtam elintézni nélküle..
Ő anno 20 évesen mindent, más kérdés hogy neki volt akkor jogsija, szakmája,gyereke igaz külön lakott, de azt is az akkori párjának köszönhette…
Na mindegy én mindig mindenben a sz*r vagyok…
Már úgy telnek a napjaim hogy délután 1-2 fele merem csak kidugni az orrom a szobámból, pisilni sem megyek ki.. (amit többszörösen megkapok hogy nem az enyém, nekem itt semmim nincs) és hasonló beszólásai miatt…
Emiatt nem is segítek be otthon, ami tudom hogy baj, de ha csinálok valamit.. például gombás szendvicset nekik, akkor is lehurrog hogy ennyit pazarolni”…. Ebből lehetett volna pörkölt,. (Amit én nem tudok megcsinálni..:( de azért csináljak kaját…
De azt elfelejti hogy a pl a szobájuk, fürdőszoba vagy 20 éve nem volt normálisan kitakarítva, csak felületesen… látszólag rend volt, ezeket a helységeket most nyáron tettem rendbe, több hét leforgása alatt, ki is festettem, a szekrényeket lapra szerelve kivittem, lemostam, összeraktam, meg felmostam … azalatt a pár hét alatt is csak a b*szogatást kaptam, mert megkértem hogy segítsen válogatni… hogy itt mekkora kupi van, nagyobb mint előtte egy semmirekellő.. minek nyúltam hozzá…
nem bírom idegileg elviselni… T.T
A saját anyám… amúgy nagyon aranyos is tud lenni, de csak azokkal a testvéreimmel akik különlaknak… igaz amíg én laktam külön 16-19 éves koromig velem volt a legrendesebb, pedig velem kimondottan soha nem volt jó a kapcsolata, ami abban merült ki hogy rengetegszer bevásárolt, testvéreimnek meg soha…
Hogy kérjem meg, hogy tudassam vele hogy befejezhetné az állandó lejáratásomat… ?
Beadok a közösbe, sőt.. a szó szoros értelemben az összes fizetésemet amióta otthon lakom, a bankkártyám nála van.. én annyit kérek el hogy dohányra jusson, meg a buszpénzt hogy be tudjak járni a munkahelyemre, és az iskolába, illetve félévente smink, meg néha veszek krémeket. A többivel azt kezd felőlem amit akar, mivel azt érzem hogy mindenem megvan. A vita lecsendesülésénél azt hittem meg fog pofozni, mert eltette a tusfürdőimet,krémeket meg dohányt.. amit készítettem ki hogy holnap el tudjam tenni ha indulunk kikapcsolódni.. erre vissza mertem kérni hogy, hova tette.. erre megkaptam hogy a kisasszony” keresse meg magának a rávalót… ugye témába hoztam hogy szerintem.. mivel az én keresetemből vigadozik… bőven fizettem azért az 5 dologért amit eltett… erre odafordult apámhoz, hogy hallja e hogy én megint hogy pofázok…. Végül visszaadta…
Csak hogy értsétek mennyire elvan mérgesedve a viszonyunk… ezért írtam le ezt is… tanácsokat hogy tudnám elviselhetőbbé tenni a kapcsolatunkat? van valami praktika a javuláshoz?
Én ezt tenném helyedben:
1. Visszaveszed a bankkártyádat mert a tiéd a te pénzeddel.
2. Elmész a pároddal szállodába 2 napra.
3. Elmentek biciklizni
4. Ha vége a nyaralásnak, elköltözöl otthonról.
Probléma megoldva.
Mondjuk ha nem engednéd hogy a fejedre nőljön… miért adod oda a fizetésed? Miért nem teszed el és költözöl külön?
Soha életemben egy forintot nem fizettem a szüleimnek azért amiért velük laktam 21 éves koromig pedig 16 évesen már diákmunkáztam
Nem is kért soha semmit
Hiszen a gyereke vagyok
Ha mindig odaadtam volna a pénzem akkor még most is ott laknék
Komolyan nem értelek
"anno a tini-szerelmemmel (exem) elmentünk és az út alatt végig dobált kavicsokkal, meg rángatta a hátsó kerekemet.. én hátra akartam fordulni hogy rászóljak és egy kövön megpattant az a sz*r és úgy nekicsapódtam egy fának hogy szétnyílt a fejem…" -
Ha kerékpáron haladok, sose fordulok hátra,főleg nem olyan úton, ahol kövek vannak és elég egy rossz mozdulat ahhoz, hogy egy hatalmasat taknyoljak. Szerintem se biciklizz.
Anyád tuti fideszes.
Fogadni mernék rá az összes fideszes életére.(ne legyen igazam)
több oka is lehet
1. féltékeny a pasira, hogy elvesz tőle (téged, vagy a pénzed)
2.féltékeny rád, a fiatalságodra, irigyli, hogy most kezdődik neked az, ami neki már elmúlt.
3. szimplán egy nyomorult, gonosz ember
4.vagy még 100 oka lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!